MEN

20:54

 "Mies on urospuolinen ihminen ja toinen ihmisen sukupuolista.
Mieheksi kutsutaan yleensä aikuista miespuolista henkilöä."

Näin siis Wikipedia, ja se olkoon tämän miehistä kertovan tekstin johdanto. Puhuessani ystävättäreni kanssa puhelimessa, tuskaillen samalla uuden postauksen kanssa, esitti hän toiveen, että kirjoittaisin postauksen miehistä; Omista miesihanteistani, erilaisista miehistä ja niistä kuuluisista sioista. En sano olevani mikään alan asiantuntija, en miesekspertti, enkä omaa laajaa kokemusta asiasta; Kirjoitan oman näkemykseni miehistä.

Sunt pueri pueri et pueri puerilia tractant. 
Edelliseen viitaten; Pojat tosiaan ovat poikia ja pojilla on poikien huvit, mutta toisinaan tuntuu kuitenkin siltä, että naiset ovat miesten huvia. Ei ollut tarkoitukseni aloittaa tekstiä näin kriittiseltä kannalta, mutta menköön. 

On miehiä, jotka puhuvat silkkaa paskaa; Ovat varattuja, mutta antavat ymmärtää jotakin aivan muuta. Lepertelevät korvaasi ja antavat tyhjiä lupauksia, esimerkiksi nykyisen kumppaninsa jättämisestä vuoksesi. Hetken päästä löydät itsesi uikuttamassa puhelinvastaajaan, ja ihmettelet kun mies ei vastaa yhteydenottoihisi. Toisaalla tämä on jo uuden uhrinsa kimpussa pettämässä puolisoaan.
On uskomattoman komeita miehiä, jotka ovat kuitenkin täysin sieluttomia ja tylsiä; Tuijotettuasi viikon hänen komeita nappisilmiään ja täydellisiä kiiltäviä hiuksiaan, huomaat olevasi loukussa ikävystyttävän nallekarhun luolassa.
On sitoutumiskammoisia miehiä; Ovat, kuin unelmaa, mutta yrittäessäsi lähentyä miehen kanssa, on hän etäinen ja vaihtaa puheenaihetta. Hän ei halua suunnitella tulevaa kanssasi, ja hänen kanssaan ei tulevaa olekkaan. Hän antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Tämä tosin käy silloin, kun et etsi mitään vakavaa, vaan haluat pitää hauskaa, mutta mitäpä jos rakastut ?
Löytyy myös ristiriitaisia miehiä; Tämä mies ei tiedä mitä haluaa. Ensin hän on hulluna sinuun ja seuraavassa hetkessä hän ei vastaa yhteydenottoihisi. Hän pelaa kanssasi, tai ei ole tarpeeksi kiinnostunut sinusta pitääkseen liekkiä yllä, vaan antaa sen välillä sammahtaa, aiheuttaen sinulle maanisdepressiivisiä tuntemuksia.
Hyväksikäyttäjiä, jotka vain odottavat hyötyvänsä sinusta. Itserakkaita miehiä, joiden seurassa olet ikuinen kakkonen. Entisen tyttöystävänsä perään haikailijoita, joka sotkee arkkivihollisesi jokaiseen keskusteluun, aina kun yrität puhua teistä.


On myös niitä Ihania miehiä, isolla iillä. 
Pienestä asti kuvittelemallasi unelmien prinssillä tuskin on mitään tekemistä toimivan parisuhteen kanssa. Jos odotat puolijumalan ilmestyvän elämääsi jonakin päivänä, voi se oikea jäädä huomaamatta. Miestä ei voi vaatia olemaan kaikkea samaan aikaan, vaan on oltava realistinen ja mietittävä; Mikä minulle on tärkeää ? 
Odotuksiimme vaikuttaa kaikki ympärillämme, mutta emme vaadi ystäviltämmekään täydellisyyttä. Vanhanajan listat ovat toivottavasti mennyttä, koska jos tutkailet miestä listan kanssa ja ruksitat kohdan yli aina, kun huomaat uuden asian miehessä (ja jos jotakin jää uupumaan, lemppaat hänet); Odotat liikaaYhden ihmisen ei ole tarkoitus täyttää kaikkia tarpeita, vaan joitain asioita varten on läheisiä, kuten ystävät ja perhe.
Ulkonäkö ja pinnalliset asiat ovat mielestäni vain plussaa. Itse keskityn miehessä elämänarvoihin ja, siihen, mistä voin hänen kanssaan keskustella. Hyvässä suhteessa hyväksytään toisen viat tai puutteet, jos kyse ei ole esimerkiksi väkivallasta.
You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. paskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - Am^*

    VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.