Siinä hetkessä

22:55


Kaksi nuorta sielua, Nissan ja laulu särkyneiden unelmien bulevardista. Siinä me olimme; Minä ja pitkäaikainen ystäväni tappamassa aikaa muistellen, kertoen huolia ja nauraen arkipäivän ironisuudelle. Millaisia ihmisiä meistäkin olisi tullut, jos emme olisi kasvaneet ja varttuneet Oriveden kaltaisessa kaupungissa? Kaupungissa, joka syö ihmistä sisältä, mutta joka kasvattaa luonnetta perkeleesti. Kaupungissa, josta hyvät ihmiset lähtevät liian varhain, vaikka emme ole edes parinkympin aikuisemmalla puolen.

Aina joku saa minut palaamaan takaisin tähän kaupunkiin, josta vuosi sitten halusin niin kovasti pois. Joka kerta kun palaan tänne, niin haluan vain äkkiä pois. Ehkä vika on siinä, että minulla on liikaa aikaa pääni sisällä. Liikaa aikaa ajatuksilleni, jotka vievät minut takaisin aikoihin, jolloin minulla oli ystäviä. Aikoihin, jolloin ei ollut huolia. 

Siinä bensa-aseman pihassa me kaksi nuorta naista hermoromahduksen partaalla poltimme tupakkaa. Näimme entisiä ystäviä, joista oli nyt tullut vain tuttuja, joille voi morjestaa nähdessään. En vaivautunut jutulle; Mitä se olisi muuttanut?

Meillä oli kuitenkin toisemme. Siinä hetkessä me vain tumppasimme tupakkamme, hyppäsimme Nissanin uudelta tuoksuville penkeille ja nauroimme hänen peruutustaidoilleen. Jos joku, niin se on ystävyyttä. Parhaimmillaan.

You Might Also Like

3 kommentti(a)

 1. orivesi,paska kaupunki asua! Omat säännöt nuorison keskuudessa ja mikä vittuttavin niistä on, että kaverin EXpoikaystävään ei kosketa 3kk tai muuten leimataan huoraksi.oriveden nuoret ovat.. En pysty edes sanoin kuvailemaan!hulluja?pelottavia? Orivesi kyllä kasvattaa luonnetta..ehkä
  Nimim.orvilainen -96

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverin ex-pikaystävään koskeminen on aina jakanu mielipiteitä. Joidenkin mielestä se on hienoa, että entinen löytää uuden kaveripiiristä, kun taas toiset nimenomaan leimaavat huoraksi. Kuvailisin suurinta osaa Oriveden nuorista keskenkasvuisiksi ja typeriksi, mikä ei päde kaikkiin. Ei tietenkään.

   Poista
  2. hyvin sanottu :)!

   Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.