Rakkaus on ruma sana

16:31

Vuosi sitten elämäni muuttui täysin. Syksyn saapuessa Tampereelle loppui lähes nelivuotinen suhteeni entiseen kihlattuuni ja Halloweenina 2011 rakastuin jälleen Tammelan Makuunin kulmalla puoliltaöin. Rakkautta se oli kummallakin kertaa, mutta olen tähän päivään mennessä ymmärtänyt sellaisen asian, ettei se välttämättä ole ikuista. Rakkautta on monenlaista, eikä ensirakkauttaan unohda koskaan, vaikka siihen ei haluaisi palata.

Jostain kumman syystä rakkauteen kuuluu mustasukkaisuus. Mitä mustasukkaisuus oikeastaan o ? Onko se lyhytkestoinen tunne vai pitkäaikaisempi mieliala? Onko se ilmiö? Mustasukkaisuus on yhdistelmä erilaisia tunteita ja itse kutsuisin sitä yhdeksi tunnehirviöksi. Se on hylätyksi tulemisen pelko, johon yhdistyvät viha ja rakkaus. Joskus mustasukkaisuuteen liittyy ns. kirjoittamattomia sääntöjä sekä asioita, jotka asianomaiset tietävät, mutteivät koskaan puhu.

Kun he tapaavat, he puhuvat silloisesta suhteestaan. He pitävät yhteyttä lähes päivittäin. Heillä on inside-juttuja, joita minä en ymmärrä. Heillä on menneisyys. Tyttö tuntee hänet paremmin - niinkuin minä tahtoisin tuntea hänet. Minä istun puisella penkillä tuntien itseni typeräksi, koska luulen etten koskaan voi kilpailla heidän muistojensa kanssa. Vertaan itseäni liikaa muihin ja painan omanarvoni muiden alapuolelle. Tyttö on ystäväni. Poika - hän on on enemmän kuin ystäväni. He olivat toisilleen enemmän kuin ystäviä. Pitäisi muistaa että se on mennyt aikamuoto. Imperfekti. Minä olen preesens. ME olemme nykyaika.

You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. Toi on vaikee asia..
    Mutta siittä voi selvitä..:)
    Mutta vaikeempaa on jos ystäväsi ja poikaystäväsi ovat hyviä ystäviä ja poikaystäväsi verta (ehkä huomaamattaan) sinu ystävääsi ja hänen ex-tyttöystäväänsä..
    T:laura

    VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.