Kaikki nämä (uudet)vuodet

21:45

Niin se meni maailmanloppu, joulu ja pian koko vuosi, että ei muuta kun hyvää tulevaa vuodenvaihdetta! Vietin joulua äidillä Orivedellä kosteissa merkeissä, kuten viimevuonnakin. Koristelin kuusen aattona, autoin äitiä ruuanlaitossa ja söin konvehteja huuhdellen ne alas oluella. Siitä asti olen kärsinyt jonkinlaisesta kokovartaloihottumasta ja kuumeillut satunnaisesti, syönyt antihistamiinia ja huuhdellut nekin alas oluella. Se yhdistelmä tosin väsyttää. 

Torstaina ystäväni oli kylässä ja teimme ruokaa. Uhrasimme äidin mukaan antaman siian taivas ameeballe, paistoimme perunoita, teimme feikkikrutonkeja ja lisäsimme lautaselle minun itse tekemääni italiansalaattia. Nom! Vaikka olen totaalinen katastrofi keittiössä ja muutoinkin tapaturma-altis, niin perkele se oli hyvää. Osasyynä siihenkin voi olla se että ystäväni teki suurimman osan kaikesta.

Eilen tapasin vanhaa luokkatoveriani yläasteajoilta. Mitäköhän osaisin siitä kertoa? Nauroin hysteerisesti hänen kertomuksilleen ja näin hänessä uuden puolen, jota en aiemmin ollut huomannut. Hassua että hän on koko ajan asunut kahden kilometrin säteellä minusta ja nyt nään häntä vasta ensimmäistä kertaa peruskoulun jälkeen ja oikeasti pyrin tutustumaan häneen. Ilta loppui hieman lyhyeen, mutta se korjattakoon tuonnempana.


Näin vuoden ollessa lopuillaan voisin kerrata mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut, mutta tiivistelmänä se olisi varmaan ihastuin, rikoin pojan, ihastuin, join, rikoin pojan, ihastuin...

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.