Tärykalvot rikkova hiljaisuus valkoisessa huoneessa

19:00

Kirjoittelen teille täältä tulevasta uudesta kodistani Hervannan perukoilta. Pakenin viinan käryä rappukäytävästä tänne paistamaan pikkupitsoja. Mies poltti tupakkaa hississä tänään tuodessamme lisää tavaraa Hallilasta. Legenda kertoo, että naapurissani asuu vanha alkoholisoitunut mies ja toisella puolen samanlainen, mutta joka lisäksi pukeutuu naistenvaatteisiin. Alakerrasta kuului tänään mahdollisesti venäläistä puheensorinaa. Kansainvälisyys näkyy tässä talossa selvästi ja tiedotteetkin saa lukea vähintään viidellä eri kielellä.

Lähtötilanne oli... noh... sanottakoon että asunto näytti siltä että joku on ehkä joskus majaillut täälä. Asunnossa ei ollut verhoja, petivaatteita, minkäänlaista loogista järjestystä huonekaluilla ja lattia muistutti kissan hiekkalaatikkoa. Autio ja varastomainen. Täältä lähti kaksi jätesäkillistä ja yksi pahvilaatikollinen tavaraa tunkiolle. Pienellä sisustamisella olen saanut tästä todella viihtyisän. Televisio ja tietokone viimeistelivät tämän kodiksi.

Suuret kiitokset kuuluu ystävälleni, joka antoi asuntonsa käyttööni ja toiselle ystävälleni, joka on uhrannut aikaansa ja rahaansa muuttoon. Tuomme tänne lisää tavaraa pikkuhiljaa pari laatikollista päivässä ja suuret huonekalut hoidetaan kuun lopulla erikseen pakettiautolla. Eteisen lampun kanssa on ollut erimielisyyksiä kun se roikkuu reilu puolentoista metrin korkeudella vessan oven edessä kaikkien muiden paitsi minun tielläni, sillä mahdun seisomaan suorassa sen alla. Midget. Tuleva yö on ensimmäinen yö tässä kämpässä. Millaistakohan yöelämöintiä täällä pidetään ?


Päälle kaatuvat kerrostalot
Katuja nuolevat valot
Porttikongeissa ikuinen melankolia
Unissa käsketään juosta kauemmas

Kerrot mun surullisista silmistä
                                            Ohimennen

Kun käsissä sähkö
Sotketaan magneettikentät
Kylmät väreet
Murtuneet luut

Kun katse kestää yli kolmetoista sekuntia
katson mun sydäntä hetken
ja heitän sen seinään

                         Ohimennen.


You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.