Tu Blog me inspira PREMIO

00:26


Kiitoksia Moon shaped little box -blogin Vivianille tästä Inspiroiva blogi -tunnustuksesta / palkinnosta. Tällä kertaa minun on määrä kertoa itsestäni viisi (5) omituisinta asiaa ja jakaa palkinto eteenpäin viidelletoista (15) muulle inspiroivalle bloggaajalle.


1 Kirjoitan kuulemma eri murteella, kuin puhun. Blogissa pyrin pitämään teksin hyvänä peruskielenä, mutta esimerkiksi sie ja mie tunkeutuu pikaviesteihin kaikkialla sosiaalisessa mediassa.

2 Kotoa poistumista edeltää rituaali, jossa tarkistan hellan, kahvinkeittimen, valot, pistokkeet, avaimet, puhelimen, lompakon, sytkärin, tupakat, avaimet, lompakon, kahvinkeittimen, valot, avaimet, puhelimen... ainakin kymmeneen kertaan. Kaksin verroin huonompi se on nyt kun olen kahden kodin loukossa. 

3 Olen äärimmäisen vainoharhainen turvallisuuteni ja terveyteni suhteen. Jouduin pyytämään ystävääni parinsadan metrin päästä saattamaan minua kauppaan, koska Hervanta ja pimeä. Tarvitsin suojelijakseni nallekarhua, sillä jokainen vastaantulija on vähintään sarjamurhaaja tai aikeissa raiskata minut. Saatan normaalin ihottuman ilmestyessä epäillä ensimmäisenä ebolaa ja saada paniikkikohtauksen vaikka vaivaan auttaisi antihistamiini.

4 Stressaan aivan liikaa. Ja turhasta. Pienimmästäkin asiasta menetän yöuneni, ruokahaluni, masennun, haluan kuolla... Tämä johtaa siihen että tulee se päivä kun ei pitäisi nousta sängystä... Kuten tänään. Muistan tällaisen päivän, jolloin mikään ei onnistunut ja heitin esimerkiksi kissaa puukolla joka johti hermoromahdukseen. Tämä päivä oli part II... Leikkaamaton versio.

5 Pyydän anteeksi... kaikesta. Ihmiset huomauttelevat minulle anteeksipyytelystäni ja mitä silloin vastaankaan ? Anteeksi. Anteeksi. Anteeksi. Ehkä minut on vaan painettu maan rakoon niin monta kertaa että tunnen olevani vastuussa kaikesta. Anteeksi.Sata sanaa pikseleinä
Siihen luotu maailma

Tylsä mieli avarrettu
                            Erotettu sanat toisistaan


Inspiraatio.
I'm kind of a silent follower. Luen blogeja paljon ja ihailen niitä, mutten juurikaan ilmoita olemassaolostani. Minua kuitenkin inspiroi seuraavat blogit ja persoonat niiden takana. Tämä palkinto on teille vaikka teitä ei olekkaan ihan viittätoista.

Bitchblog
Sipettäjä
Girl in a million
Luurankoja kaapissa
Evil fate Eternity

You Might Also Like

6 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.