11/11/11 -haaste

00:00

11/11/11 haaste kiertää blogeissa jälleen ja Riikka Sofia haastoi minut kertomaan asioita, vastaamaan kysymyksiin ja keksimään uusia kysymyksiä. Eli haasteen säännöt menevät kutakuinkin siten, että haastettu kertoo itsestään yksitoista (11) asiaa, vastaa haastajan antamiin yhteentoista (11) kysymykseen, haastaa yksitoista (11) uutta bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja keksii yksitoista (11) uutta kysymystä heille, infoaa haastamisesta ja takaisinpäin ei haastetta saa lähettää.1 Olen arkipäivän prinsessa. Perusteluita ei kuulemma tarvita.
2 Löydän itseni aina mitä kummallisimmista tilanteista. Miten helvetissä päädyin tähän, on kulutettu puhki.
3 Olen neuroottinen ja täydellisyyttä tavoitteleva perfektionisti. No en nyt sentään, mutta muistan kun petasin kerran sänkyä tunnin, koska se ei ollut täydellinen. Ja kun en uskaltanut lähteä yksin kauppaan, koska pimeä ja murhaajat. Ja lukuisat muut kerrat kun neuroottisuuteni on hankaloittanut elämääni ja kun ystäväni ovat kertoneet minulle olevani neuroottinen.
4 Nautin dösämatkoista yksin napit korvissani hiljaisessa bussissa pimeän aikaan. On rentouttavaa olla omien ajatustensa kanssa katuvalojen valuessa sateisen ikkunan ohi vääristyen kuvioiksi.
5 Ostan suurimman osan vaatteistani kirpputoreilta tai UFF:lta. Halpaa ja ympäristöystävällistä. Olen myös haka tekemään mahtavia kirpparilöytöjä, kuten Niken upouudet street-kengät 10,- ja upouusi musta laadukas bleiseri 2,50€.
6 Pieni hippi kukkalaukku olallaan nostaa päätään tässäkin kohtaa, sillä rakastan sellaista kaikkea pientä hippeilyä kuten raakasuklaata, jonka saa alusta loppuun valmistaa itse sekä Pu Erh -teetä, jota kasvatetaan vain yhdessä kylässä koko maailmassa ja joka on maailman puhtainta teetä. Eli propsit pienille hienouksille, Punnitse ja säästä -liikkeistä ja Ruohonjuuresta saataville superfoodeille.
7 Pelkään kaikenlaisia lääkäreitä aina psykologeista hammaslääkäreihin. Joko ne sorkkivat mieltäsi tai satuttavat sinua metallisilla kidutusvälineillä ja syöttävät pääsi täyteen lääkkeitä. Hyi.
8 Pelkään kuollakseni korkeita paikkoja. Muistan Oriveden aikoihin kun tapasimme käydä kahvilla luhtitalomme katolla ja kun kiipesin tikkaat ylös, niin päästessäni katolle jalkani löivät lukkoon ja tärisivät aina.
9  Vaistoni ovat aina oikeassa. Joskus tulee vain tunne, että jonkin täytyy mennä näin. Saatan pysäkille kävellessäni yht'äkkiä pysähtyä ja päättää mennä toista kautta, koska fiilis. Aina silloin käy jotakin, jota olin mahdollisesti toivonut. Sattumaa ? Kohtalo ? Suojelusenkeli ? Mielenterveysongelmia ? Who knows...

10 Uskon jokseenkin Feng Shuihin - Jos kotini on sotkuinen ja epäjärjestyksessä, kuormittaa se myös mieltäni ja lisää stressiä, kun taas jos kaikki on kämpässä järjestyksessä, on suuremmalla todennäköisyydellä elämässäkin kaikki järjestyksessä.
11 Ahdistun todella helposti. Minua ei saa väkisin pitää kiinni eikä jahdata leikilläänkään, sillä se laukaisee jonkinlaisen paniikinomaisen reaktion ja saatan saada paniikkikohtauksen ja alkaa itkemään hysteerisesti vaikka oikeaa hätää ei olisikaan. Mistäköhän tämä juontuu ?Mitä haluaisit muuttaa itsessäsi ? Menisitkö kauneusleikkaukseen, jos se sinulle maksettaisiin ja mitä muuttaisit siinä ?
Tietysti tahtoisin timmimmän kropan, mutten missään nimessä menisi leikkaukseen sen vuoksi näissä mitoissa. Ulkoisesti muuttaisin ehkä vain ihoani terveempään suuntaan ja haluaisin pitkät hiukset.

Mikä on haaveammattisi ja jos ei tällä hetkellä ole, niin mikä se oli esim. lapsena ?
Uskoisin olevani oikealla alalla sillä sisustus- ja juhlasuunnittelu, somistus ja pienremontit ovat juuri sitä mitä tahtoisin tulevaisuudessakin tehdä.

Minkälainen olisi unelma miehesi / naisesi ?
Minä tiedän millainen on täydellinen kumppani. Hän miellyttää ulkonäöllään, muttei ole liian tälläytynyt tai ulkonäkökeskeinen. Hän on aito ja positiivinen persoona joka saa minut nauramaan. Hänelle raha ei ole kaikki kaikessa, vaan hän keskittyy olennaiseen. Hän osaa pitää hauskaa, hyvän maun rajoissa tietenkin, mutta viihtyy kanssa kotona ennemmin kun baarissa. Hän auttaa kotitöissä ja tekee kanssani ruokaa. Hän on hellä ja huolehtiva. Täydellinen kumppani tahtoo jonain päivänä olla äiti / isä. Hän kestää kiukutteluni ja saa minut lopettamaan tupakoinnin. Hän tukee minua eikä pelkää kertoa tunteistaan tai huolistaan ja uskaltaa itkeä. Meillä on inside-juttuja, jotka vain me käsitämme ja joille nauramme. Täydellinen kumppani saa minut käymään lenkillä ja pitämään huolta itsestäni hänen vuokseen. Hän on luotettava eikä hänen silmänsä harhaile muualle. Minä riitän hänelle, eikä hän tarvitse muilta hellyyttä. Hänellä on aikaa ystävilleen ja minulle, hänen ei tarvitse valita vaan se tulee toimeen minun kavereiden kanssa ja tahtoo esitellä minut omille kavereilleen. Hukun täydellisen kumppanin silmiin, koska ne on täydelliset ja hän uskaltaa katsoa mua silmiin ja haluaa tuijotella minua. Täydellisen kumppanin kanssa seksi on uskomatonta. Hän ei hylkää suhdetta ongelmien takia, vaan haluaa korjata ne. Hän suunnittelee tulevaisuutta kanssani ja haluaa sellaisen kanssani. Täydellisessä kumppanissa on myös jotain vikaa, jotta häneen voi rakastua. Hän haluaa olla kanssani ja vain minun kanssani eikä koskaan mene pois. Hänen kanssaan on helppo olla eikä hän draamaile turhia. Hän on hassu ja uskaltaa hullutella, eikä turhia välitä muiden mielipiteistä. Täydellinen kumppani ei välitä menneisyydestä vaan elää tässä päivässä.
Täydellistä kumppania ei ole olemassa.

Minkälainen olisi unelma perhe ja koti ?
Unelmaperheessä olisi minä, kumppanini ja yksi lapsi. Koira ja kaksi kissaa. Asuisimme suloisessa lähiössä pienessä meidännäköisessä kodissa.

Minkä elokuvan jaksaisit katsoa aina vain uudestaan ja uudestaan ?
Titanic ja Tim Burtonin tuotanto.

Kerro sinusta ja parhaasta kaveristasi (Miten tapasitte, riitelettekö paljon, mitä yhteistä...)
Parhaita kavereita on enemmänkin, mutta kerron hänestä, jonka kanssa olen ollut vuorovaikutuksessa viimeaikoina niin paljon, että on outoa olla ilman häntä. Hänen nimensä on Noora. Hän on suloinen nainen ja pidän hänestä. Tapasimme juhannuksena 2012 Pyynikin rannassa kokolla kosteissa tunnelmissa. Sen jälkeen emme pitäneet juuri mitään yhteyttä, kunnes vuodenvaihteessa löysin hänet juomasta kahvia ihanassa persoonassaan omalta sohvaltani. Siitä päivästä lähtien olemme olleet kuin vanha pariskunta. Emme riitele, enkä tiedä onko meissä oikeastaan mitään yhteistäkään. Tulemme vain toimeen, kemiat pelaa yhteen ja autamme toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa. Rakastan sitä naista ♥

Mitä harrastusta et ikinä harrastaisi ?
Hmm... Tankotanssia haluaisin harrastaa, mutten koskaan tekisi sitä julkisesti strippiklubilla. Eikö kelvannut vastaukseksi ? Noh... Ratsastus. Lyhyesti ja ytimekkäästi ilman perusteluja.

Mihin kouluun et ikinä hakisi opiskelemaan ?
Kauppaoppilaitokseen. 

Miksi kirjoitat blogia ?
Vain aikaansaavat ihmiset bloggaavat ja tahdon tulla sellaiseksi. Lisäksi hyvä tapa purkaa vitustusta ja mielipiteitä.

Minkä lemmikin / eläimen haluaisit ? Miksi ? Mitä lemmikkiä et ottaisi itsellesi mistään hinnasta ?
Tahtoisin kaksi kissaa tai koiran. Ikävöin Majuria ja Iniestaa. Ikävöin Viirua. En mistään hinnasta ottaisi käärmettä tai hämähäkkiä. Hyi.

Mitä pelkäät eniten maailmassa ?
Pelkään menettäväni järkeni, tulevani hulluksi. Pelkään menettäväni läheiseni, jääväni yksin.


1 Totuus vai tehtävä ? Kerro joko jotakin niin henkilökohtaista, kun vaan kykenet tai kerro kaikista noloin tapahtuma, joka sinulle on sattunut. Or both...
2 Yökerho vai pubi ja miksi ? Jos et harrasta, niin käytä mielikuvitusta.
3 I've never... Mitä et ole koskaan tehnyt ?
4 Onko sinulla pakkomielteisiä tapoja tai neurooseja ?
5 Miksi kirjoitat blogia ?
6 Oletko mustasukkainen ?
7 Kevätromanssi vai vakituinen parisuhde ? Parisuhde vai pari suhdetta ?
8 Oletko flirtti ?
9 Pidätkö kiinni omasta mielipiteestäsi, vaikka muut olisivat eri mieltä ?
10 Musiikkimakusi ? Paras bändi / artisti ?
11 Henkilö ei käytä Facebookia. Onko henkilö olemassa ns. nyky-yhteiskunnassa ?Haastan sinut siellä ruudun toisella puolen ja erityisesti
Do not stop believing -blogin Hannan ja Lydias -blogin Tiian.

You Might Also Like

2 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.