Tehdään elämästä kauniita virheitä

17:04

To do -list
   Täytä 18   
   Asenna pesukone   
   Hoida asuntoasiat   
Sunnuntai kului läheisten ihmisten kanssa herkkujen sekä alkoholin kera. Kahville tullut popula toi mukanaan lavan dlutta ja skumppaa piristykseksi siveelliseen kahvipöytääni. Ystävät toivat mm. jotain raskalaista siideriä sekä kukkia ja sain jopa minulle räätälöidyn aivan mahtavan Nirvanan logolla varustetun täytekakun ! Äidiltä sain kultaisen kukkasormuksen, jonka hän sai aikoinaan rippilahjaksi, joten lähes antiikista puhutaan (No offense). Ensimmäinen herja tästä oli, että En mie mihinkään baariin ole lähdössä vaan suoraa panttilainaamoon ! No illasta sitten kävin ystävän kanssa pelaamassa shakkia ja parilla oluella Bulldogissa.

Herra Matikainen juhla-asussaan.Synttärisankari synttärisidukalla ja synttäritupakalla synttäriauringossa.

Äiti ja sen tytär.

Smells like teen spirit.

Nänni, sisko ja sen veli. Huomaa ketkä kuuluu sukuun. *kofff*


Kiitos kaikkien yksinäisten naisten putkimiehen, sain upouuden pesukoneeni käyttövalmiiksi tänään ! En ole vielä päässyt testaamaan tuota ihanaa mahdollisesti ruotsalaista pesukonettani, mutta taidanpa vetää pyykkileikin pystyyn ja istahtaa skumppapullon kanssa pesuhuoneen lattialle katselemaan kun pyykkini pyörivät ja laskemaan vaikka kierroksia. Tuon pullon jälkeen se taitaa olla kissani Herra Matikainen joka laskee kierroksia kun minä pyörin. Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille !


ps. 1. toukokuuta lähtien en ole enää koditon ! 

You Might Also Like

6 kommentti(a)

 1. Sie osaat pelata shakkia? :D Olis siistii tulla pelaamaan sun kanssa pelin tai toisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan osaan ! :D Olen pienestä asti pelannut shakkia, jo silloin, kun en tajunnut siitä mitään. Ei sillä, ettäkö siinä kovin hyvä olisin, mutta osaan ainakin säännöt :D

   Poista
  2. Jos joskus törmäilen Tampereen suuntaan, saanen ottaa yhteyttä, että voidaan pelata? :D

   Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.