Nuoret on tulevaisuus - Totisesti

19:27

Kuinka nuori opiskelija saa töitä opiskelujensa ohelle ilman koulutusta ja ilman kokemusta (Puhumattakaan jaksamisesta 8+3h koulupäivien jälkeen) ? Suhteilla... Entäs jos tällä hyödyttömällä paskalla ei ole suhteita tai rikasta faijaa ? Ei millään. Ketään ei kiinnosta, että tämä "tulevaisuuden toivo" saa opiskelustaan n. 400,- tukia (Kyllä, ilmaista rahaa - Älä itke - Opiskelu on työni), hänen vuokransa on obviously yli 400,-, hänellä on laskuja lähes satasen edestä kuukaudessa ja hänen kuukausittainen dösäkorttinsa koulumatkoihin maksaa lähemmäs 50€. Opintokäynneistä ja koulutarvikkeista en edes jaksa aloittaa. Hän on nostanut kaiken mahdollisen lainan mitä opiskeluun on myönnetty, mutta silti hänen ainoa ateriansa päivässä on kouluateria ja no well... Vastustuskyky tällä ruokavaliolla on absoluuttisen nollapisteen alapuolella, jonka vuoksi kaikki flunssanpoikaset tarttuvat ja poissaolot lisääntyvät.

Tällä hetkellä olen laskuissani jossakin 400-500€ miinuksella. Perustoimeentuloon on tässä varattu vain reilu 200,- joka on melko vähän kuukaudessa ottaen huomioon paljonko ruoka maksaa nykyään ja ettei henkilö tahdo kulkea rikkinäisissä vaatteissa, reikäisissä kengissä sekä tahtoo vaatteensa, kotinsa ja itsensä puhtaana.

Kuinka olen vielä hengissä ? I don't fucking know... Sympatiaa kaikille opiskelijoille, jotka olette samassa tilanteessa ! Missä on ihmisarvo ? Nuoret ja vanhukset ovat vain riesoja... Työssäkäyvä taitaa olla ainut, joka lasketaan ihmiseksi. Kiitos päättäjät ! ♥ Rakastan tätä hyvinvointivaltiota ! Ketään ei kiinnosta. Fuck it.

You Might Also Like

4 kommentti(a)

 1. Puhut kyllä vähän mutta asiaa!
  Go Jesu, go! :D
  Sun pitää pyrkiä eduskuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesu eduskuntaan, kun Jesu vihaa koko järjestelmää :D

   Poista
  2. Perustetaan puolue jonka nimi on "Vitut Järjestelmälle" ja susta tehään sen puheenjohtaja..;D

   Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.