Attenti al peli di gatto

19:38

Eilen se tapahtui - Sain vihdoin oman nimeni asuntoni oveen. Kylänlahti - Se kuulostaakin paljon paremmalta nyt. Ensimmäinen asuntoni, jonka ovessa on nimeni. Eikä ole mikään opiskelija-asunto, vaan ihka oikea 38m² parvekkeellinen yksiö. Tämä asunto on yksi iso kissankarva - Tykkään nauttia aamukahvinikin höystettynä kissankarvoilla ja olen kuullut, että kissankarvapäällysteiset vaatteetkin ovat nyt muotia ! 80% siitä ilmastakin jota hengitän on kissankarvaa, vaikka imuroin päivittäin.

Täällä kasvini pysyvät elossa, kahvini maistuu paremmalta ja keskipäivän aurinko paistaa suoraan parvekkeelleni, jonka olen nimennyt Pub Jesun terassiksi. Täällä kissani nukkuu onnellisena ja hyvinsyöneenä, eikä hyppää alas parvekkeelta, vaan paistattelee auringossa kanssani. Aamuisin kellon soittaessa hän loikkaa sohvan selkänojalta viereeni ja käpertyy kainalooni, eikä meillä yht'äkkiä enää olekkaan kiire mihinkään... Ilmankos aina myöhästyn koulusta. Täällä minä huudatan akustista rokkia läppärini kaiuttimista iltamyöhään ja naapureiden kyllästymiseen asti. Tämä on minun pieni poikamies... tyttönais ? ...nen... boksini. 

Vasta rakkaus tekee tästä kodin.


ps. Ensi viikon perjantaina Viroon !

You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. Aloittelin tuollasta kesäblogia, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa: http://kesainen.blogspot.fi/

    Kirjoittelen kyllä vielä vanhaankin blogiin, mutta ajattelin tonne höpötellä kaikkea kesästä, kesäsuunnitelmista ja toki kertoilla kesäkuulumisia ja kaikkea :D.

    VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.