Merimiehiä Meksikosta

11:41

Vappu meni mitä mukavammissa merkeissä. En ollut liian humalassa... päin vastoin. Vedin merirosvokamat päälleni kuuden pintaan ja lähdin ystäväni luo Baileyskahville. Sain puhelun rakkaalta Sukkajuopolta, että he ovat löytäneet minulle papukaijan ja viettävät aikaansa Koskenrannan paremmalla puolen joutsenpatsaan alla kiven kolossa. Olin valitellut ystävälleni, kuinka minulla ei ollut rommia ja hän Oi niin ihanasti oli ostanut minulle pienen pullon Rum Nro7 Blackia. Iloisena siitä lähdin tallustelemaan sinne kivenkoloon tervehtimään tätä papukaijaani (Still a better love story that a Twilight), Sukkajuoppoa ja muita. Rannassa oli märkää, koska koko päivän oli satanut, mutta eikös se ollut päivän teemakin... märkä. He olivat jo värjötelleet ulkona tovin,
joten tahtoivat lähteä baariin.

Kiersimme kaksi baaria ennenkö päädyimme Semaan, sillä emme merirosvo ja punkkarilookeissamme sopineet 40+ ihmisten joukkoon. Heidän lähdettyään takaisin Nekalaan tapasin siskopuoltani, joka oli raukka laitettu kuskiksi. Takaisin koskenrannassa koin kauhunhetkiä ollessani edelleen selvinpäin kahdeksan jälkeen kun joku limainen humalainen mies otti päästäni kiinni ja yritti tulla suutelemaan. Hyih ! Ystävättäreni oli aivan totaallisen kaatokännissä ja joku mies kyseli teippiä tai narua koska hänen kenkänsä oli halki. Ihanan random vappu ! Hypotermian lähestyessä lyöttäydyin jälleen toiseen porukkaan ja suuntasimme Bricksiin. Sain vasta aamulla tietää että paikka on K-24 ja minä siellä ihan tyytyväisenä merirosvoilin.


Asiasta villasukkiin, kuvamateriaalia on jatkossa tulossa rutkasti. Sain Samilta lainaan järkkärin, joten yritän saada uutta matskua tänne. Itseasiassa toiseltakin taholta on tulossa kuvia, sillä huomenna lauantaina matkaan jälleen Turkuun kolmansiin kuvauksiin. So excited !
ps. Onnea pienelle Junnolle, joka täyttää tänään kolme vuotta !

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.