11 / 11 / 11 -haaste pt. 2

18:32
Living in a chaos of mind -blogin Nanna haastoi minut vastaamaan joihinkin kysymyksiin. Kyseessä mahtaa olla samainen 11 / 11 / 11 -haaste, joka on nähty DTY:ssä aiemminkin, itseasiassa helmikuun tienoilla. Eli haasteen säännöt once again: Haastettu kertoo itsestään 11 asiaa, vastaa haastajan antamiin 11 kysymykseen, haastaa 11 uutta bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja keksii 11 uutta kysymystä heille, antaa tiedon haasteesta ja eipi lähetellä niitä haasteita takaisinpäin.

1 Olen yllytyshullu parin oluen jälkeen. Teen uskomattoman typeriä asioita jos joku vaan keksii niitä ehdottaa.

2 Seuraava lävistykseni tulee olemaan napakoru. En tiedä mistä tämäkin on iskostunut päähäni, mutta minä todella haluan sellaisen.

3 Olen sellainen kaikkien kaveri. Tulen toimeen kaikkien kanssa, vaikken heistä juuri välittäisikään. Tosin kerron kyllä mielipiteenikin, jos kaiffari oikein ärsyttää.

4 Minussa asuu pieni anarkisti. Oikeastaan aika isokin. Vitun päättäjät ja diipadaapa...

5 Olen viimeaikoina kuunnellut paljon housea ja tykännyt siitä. Ehkä en olekkaan niin vannoutunut rokkimimmi kuin luulin.

6 Olen myös viimeaikoina juonut paljon muutakin kuin olutta ja tykännyt siitäkin. Enkö ole niin mieskään kun luulin ?

7 En ole koskaan ollut lentokoneessa, enkä varmaan koskaan uskalla sellaiseen mennäkkään. Pelkään autonkin kyydissä. Tytöllä taitaa olla jänöjussi pöksyissä.

8 Minua sanotaan usein flirtiksi ja ystäväni huomauttelevat siitä kuinka tissini ovat aina esillä. Eikö ihmiset nyt herranjumala tähän päivään mennessä ole tottuneet ajatukseen, että naisilla tosiaan on tissit ? Ja se että olisin flirtti - Phyh ! Not true, fuck you.

9 Ennakoin aina varsinkin aikataulujen kanssa, koska neuroottisuus. Kuitenkin koulussa olen useimmiten sen perinteisen kolme tuntia myöhässä. Siitä on tullut jo jonkinlainen juttu - kolmen tunnin tyttö tms.

10 Minulla ei loppujen lopuksi ole yhtä omaa tyyliä. En voi lokeroida itseäni mihinkään, sillä tyylini on se ettei sitä ole. Eräs ystävättäreni siellä ruudun toisella puolen varmaankin komppaa lausetta.

11 Minua ärsyttää suunnattomasti kaikenmaailman itserakkaat minäminäminä -teinit, lippatukat, pintaliitäjät, rikkaiden muksut, kansanedustajat ja diipadaapa... Listaa voisi jatkaa loputtomiin.
1 Optimistinen vai pessimistinen ?
Hmm... Riippuu varmasti elämäntilanteesta, mutta kyllä pyrin aina olemaan optimistinen ja löytämään jotain hyvää kaikesta.

2 Unelmasi on...
Niitä on monia, mutta yksi niistä on jo kauan ollut se se, että jonain päivänä osaisin oikeasti soittaa kitaraa. Se vaatii työtä ja hermoja.

3 Mitä olet valmis tekemään unelmasi eteen ?
Tähän mennessä en ole tehnyt juuri mitään sen eteen. Kyllä minä vielä joku päivä opettelen sen taidon vaikka sormeni vuotaisivat verta ja malttini loppuisi ja rikkoisin kitarani.

4 Oletko muista riippuvainen vai oman tiesi tallaaja ?
Ehdottomasti haluan pärjätä omillani ja olla itsenäinen, mutta kyllä täytyy myöntää että jossakin määrin olen muista riippuvainen - Henkisesti ja fyysisesti. Ei kai kenenkään täysin yksin tarvitsekkaan pärjätä ?

5 Pidätkö enemmän kiireestä vai loikoilusta ?
Kukapa nyt kiireestä pitäisi ? Mielummin istun palvomassa aurinkoa ja olutjumalia hyvässä seurassa.

6 Oletko helposti rakastuvaa sorttia ?
Ihastun helposti - ehkä liiankin, mutta rakastuminen on toinen juttu. Äh, ketä minä yritän huijata ! Rakastan rakastan rakastan kaikkia ja liian helposti. Annan anteeksikin aina vaikkei pitäisi.

7 Onko sinulla elämässäsi asioita, jotka on ollut hankala hyväksyä ?
Toki. Miksi minulle käy pahoja asioita ? Miksi olen köyhä ja saamaton ? Miksi eräät ystäväni hylkäsivät minut ? Lukuisia asioita joista ei edes puhuta.

8 Moderni vai klassinen tyyli ?
Tarkenna... Tilasomistusopiskelijana mietin tietty ensimmäisenä sisustusta ja vastaisin siihen että niiden yhdistelmä - uutta ja vanhaa. Runoissa moderni tyyli kiehtoo. Yleisesti mitä tahansa ajatellen ehkä moderni. Perinteet toki kunniaan. En minä tiedä !

9 Asia, jota et ymmärrä ihmisissä
Vain yksikö ? Huh, niitä on monia. Ihmiset ovat tajuttoman tyhmiä ja julmia. Sodat, raha, järjestelmä, auktoriteetit, uskonnot... Kaikki typerä ja tajuton mitä ihminen nyt on ikinä keksinytkään tehdä.

10 Vastakkaisessa sukupuolessa eniten viehättää...
Amm... Tähän minä en osaa vastata. Kokonaisuus ?

11 Pystyisitkö hyväksymään ystäväsi mielenterveysongelman sen vaarallisuudesta riippumatta ?
Millainen kysymys tämä nyt on ? Ei se ole hänen vikansa ja hän on ystäväni, mitä hyväksyttävää siinä on että hän on sairas ?Sit haastan teitit kaikki vastaamaan seuraaviin kysymyksiin...

1 Seuraatko muotia ?
2 Kummallisin asia jota sinulta on kysytty
3 Oletko rasisti ?
4 Kerro alkoholinkäytöstäsi
5 Pelkäätkö kuolemaa ?
6 Kuljetko julkisilla vai esim. omalla autolla ?
7 Kerro suhteestasi uskontoosi. Jos et kuulu kirkkoon tms ja sinun olisi pakko valita joku uskonto, mikä se olisi ja miksi ?
8 Olitko kaunis lapsi ? Voit ehkä laittaa jonkun lapsuuskuvasi tähän kohtaan.
9 Jos voisit matkustaa minne tahansa, minne lähtisit, kenen kanssa ja miksi ?
10 Osaatko tanssia ? Mitä on paras tanssimusiikki ?
11 Oletko kokeillut benjihyppyä tai muuta vastaavaa ?

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.