Minäkin haluan osani tästä janosta, huumasta, joka ei muista eilistä - ei tunne huomista.

11:42

Leikkasin taas otsatukan.En oikein osaa kirjoittaa enää. On tapahtunut niin paljon kaikkea etten tiedä mistä aloittaa. Kaikki alkoi silloin kun synnyin... No eih... Vähän jo ennen sitä... Oikeastaan jollain pelottavalla tavalla kaikki alkoi silloin kun sytytimme pihaan kokon vanhoista valokuvista ja maalauksista. Everything changed... Aivan kuin olisin herännyt eloon jälleen. En ole kahteen viikkoon nähnyt tylsää päivää tai rypenyt itsesäälissä peiton alla piilossa pahaa maailmaa. Taidan olla ihastunut...


Viime lauantaina olimme Yyterissä. Olenhan sellainen vannoutunut erämies että kasasimme ison teltan leirintäalueelle alta aikayksikön. Jotain flashbackkejä kävi mielessä viime reissusta kun fiksuina muksuina kasasimme teltan johonkin armottomaan kuiluun ja kun yöllä saapui myrsky, niin oli kuin olisi järvessä nukkunut. Yyteriin on halpaa lähteä, mutta jos rannalla maistuu jäätelö ja olut niin kyllä siitä melkein parikymppiä saa pulittaa. Merivesi oli yllättävän lämmintä ja keli kaikinpuolin mahtava biitsillä lahnailemiseen. Illalla paistoimme makkaraa nuotiolla entisten tamperelaisten ja nykyisten kiinalaisten kanssa, joille olimme about puolijumalia kun saivat lainata liekkiämme ja saivat vielä sinappiakin kaupan päälle.
Toinen kerta ikinä bikinit päällä julkisella paikalla, whooo !

Äiteen ottama kuva ^^;UFO
Eilen oli varmaan ainut aurinkoinen päivä tulevan viikon sisään, joten päätimme käyttää sen hyväksemme ja lähteä Särkänniemeen vähän huvittumaan. Olen varmaan kasvanut jo pois huvipuistoiästä, sillä kaikki laitteet oli aivan järkyttäviä ja silmistä valui vesi. Kuulemma parasta niissä oli meikäläisen ilmeiden katseleminen. No eei, kaloja me sinne oikeasti menimme katsomaan. Ja syömään vohveleita. Nam.


Peace !Näettekö sen synkän alueen taustalla ? Joo, se on mun koti. Sherwood.


Ps. Pahoitteluni kaikille osallisille jotka minun kanssani joutuivat olemaan tekemisissä viime maanantaina kun alkoholi vaikutti, kävelin julkisesti Hervannassa hiirenkorvat päässä, heitin kaljapullon asfaltille seitsemännestä kerroksesta koska eihän se nyt mene rikki, teloin itseni ainoaan kaktukseen koko asunnossa, langetin vihani viattoman miehen niskaan ja loppuillasta vielä hempeilin. Woopsie. Migreeni iskee. Täytyy mennä.

You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. siis sullahan on ihan sika upee vartalo, nyt kyllä rupeet hilluun niissä bikineissäs !! :)

    VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.