Ghetto elää minussa ja minä ghetossa - vielä hetken

14:59

En haluaisi pilata yllätystä jota olen hautonut jo pitkään, mutta tänäaamuna saamani meili toi asioita niin paljon lähemmäksi todellisuutta, etten voi pitää tätä sisälläni enää. Hope I don't jinx it... Here it comes... Pääsen pois ghetosta ! Virastojen kirjoissahan olemme jo avopuolisoita, sillä Sauli muutti kirjansa luokseni viimekuun lopussa, mutta en usko että hän tuntee tätä kodikseen. Keskiviikkona meillä on yksityinen näyttö erääseen unelma-asuntoon Lielahdessa. Juuri valmistunut 59,5 neliön kerrostaloasunto laminaattilattioineen, lasitettuine parvekkeineen, vaatehuoneineen sekä saunoineen.

Aika pian, mietitte ? Yea, olemme tunteneet vasta reilun pari kuukautta ja virallisesti seurustelleetkin niistä vasta puolet, mutta kun joka päivä viettää aikaa rakastamansa ihmisen kanssa, niin tuntuu kuin olisitte tunteneet aina. Pitäkää mölyt mahassanne hetken mielijohteista sekä typeristä ja liian pikaisista päätöksistä. Tiedämme mitä teemme, ja oi kyllä - asiaa on mietitty, käännetty ja väännetty.

Päästyäni ensin Orivedeltä pois ja jumituttuani Hervantaan, tuntuu täältä poispääsy epätodelliselta. Once u go Herwood, u can never go back. Orivesi ja Hervanta ovat mielestäni jokseenkin verrannollisia toisiinsa... Populaa on täysistä paskanaamoista juoppoihin ja narkkeihin mutta myös niihin ihaniin ihmisiin ja sieltä on vaikea päästä pois. Ihminen sopeutuu oloihinsa tällaisessa paikassa eikä tiedä paremmasta. Näinä (asunto)kuumeisina päivinä olen aivan liian innoissani odottaakseni enää hetkeäkään ja pyörittelinpä jo päässäni ja ehkä vähän Floorplannerissakin uuden asunnon pohjaa - Tilasomistajan refleksinomainen liike tämän kuullessa sanat 'uusi' ja 'asunto'.


You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.