Kyllä terveessä kehossa voi sielu sirpaloitua, jos kusipäänä täällä elämäänsä elää

10:40Eräänä aamuna odottaessani dösää kouluun hain aamukahvini keskustorin Juvenekselta tavalliseen tapaan ja rupattelin myyjän kanssa niitä näitä. Ohimennen kysyin Sattuisivatko he myymään vihreää Lucky Strikea, kun olen sitä pitkin kaupunkia etsinyt. Ei valmisteta enää, vastasi nainen tiskin toisella puolen. Hän kertoi minulle soittaneensa tupakkayhtiölle ja lateli muutamia faktoja pöytään. EU aikoo huonoin perustein kieltää kaikki lisäaineita, kuten mentholia sisältävät savukkeet. Lisäaineet savukkeissa ovat tupakkayhtiöille elintärkeitä. Muistatteko kun tuli L&M:n Forward ? Tavallinen tupakka, jonka filtteriä painettaessa sen sisällä oleva kapseli rikkoutuu ja metholin makuinen neste raikastaa savun. Lisäaineeton tupakka on yksinkertaisesti pahanmakuista. Metholsavukkeita on myyty 1950-luvulta lähtien ja jos EU saa ehdotuksena läpi sellaisenaan, kielletään mentholsavukkeet kokonaan, josta seuraa laittomien savukkeiden salakuljetusta Suomen EU:hun kuulumattomista naapurimaista. Tämä ehdostus vaikuttaa kielteisesti myös miljooniin metholsavukkeiden ystäviin EU:n alueella. Myöhemmin linja-autoasemalta ostamani L&M:n vihreä aski vahvisti naisen puheet, sillä sisällä komeili Our Choice Finlandin mainos.
Ystävät, kanssatupakoijat, täysi-ikäiset... ourchoice.fi
Don't let the EU ban your menthol cigarettes.


You Might Also Like

4 kommentti(a)

 1. Tämä lienee yksi niistä hitaista askelista kohti tupakan kieltämistä kokonaan. Ajetaan tupakoitsijat ahtaalle laillistamalla vain pahanmakuiset tupakat jolloinka tupakoitsijoiden toivotaan lopettavan tupakoinnin pahan maun takia.
  Tosiasia on, että tällä vain edistetään rikkolista toimintaa kuten sanoitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin varma että tänne tullaan vain marisemaan siitä kuinka puollan tupakointia ja kuinka se on pahasta diipadaapa, mutta onneksi lukijakuntani on täynnä ihania fiksuja ihmisiä. Ko. ehdostus tuskin edistää kenenkään tupakoinnin lopettamista.

   Poista
 2. Onneks lopetin koko hömopötyksen :3

  VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.