Asiantuntemuksella ja ammattitaidolla

14:15

Foo Fighters: Best Of You

Kyselin myyjältä tänään Lielahden Alkossa viinisuositusta kun aikeenani on tehdä valkoviinisangriaa... Myyjä katsoi hölmistyneenä ja vastasi ettei ollut koskaan kuullutkaan moisesta. Eilen kamerani muistikortti ilmeisesti päätti että on aika jäädä eläkkeelle, sillä ilman mitään syytä se vain yksinkertaisesti lakkasi toimimasta. Kiitos teille Kingston, vaihdan merkkiä SanDiskiin. Minua ei noin vain ilman seurauksia jätetä. Perkele. Siinä olisi voinut mennä vaikka tärkeät työkuvat remonttikohteesta hukkaan. 

Olen jälleen täysillä mukana sosiaalisen median menossa, sillä vihdoin tänään on meille vaihdettu tilaamamme 100M netti, joka oli ennen 2M. Täytyy kyllä vähän moittia Saunalahden ja Elisan palveluja... Hidasta toimintaa, kukaan ei tiedä mistään mitään vaan yhdistävät aina asiakaspalvelijalta toiselle kun jotain kysyy ja kusettavatkin vielä. Soitimme viimeviikolla nettiasiasta ja sanoivat että lähes saman päivän aikana tilauksesta tapahtuu nopeuden vaihto... Noh... Nyt kymmenen päivää myöhemmin speed test vasta näyttää oikeita lukemia. Tämän päivän teemana voisi olla vaikkapa huono asiakaspalvelu... Oletko sinä saanut huonoa palvelua muualtakin kuin VR:ltä ? 
Loppuun vielä jotain muuta kuin kevennys... Jos olisin vuosi sitten tiennyt olevani noin hyvässä kunnossa, olisin kulkenut alasti. Niin se mieli vaan vääristää omaa kuvaa.
2012  |  2013 (+6kg)

You Might Also Like

3 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.