I feel so used...

10:51

Olimme perjantaina tyttöjen kanssa juhlimassa synttäreitä ja halloweenia Tampereen kamalimmassa teinihelvetissä Senssissä. Vaikka juomat ovat sielä halpoja ja sisäänpääsykin oli ilmainen, tuli reissusta hyvin kallis... Laukustani käännettiin tavaraa monen sadan euron edestä; juuri saamani lumia, passi, käteiset... Vartijoille asia oli yks vitun hailee. Heidän 'ravintelissaan' saa ilmeisesti viedä toisten omaisuutta ilman seuraamuksia. Meikäläinen olisi laittanut ovet säppiin ja yksikään paskanaama ei olisi poistunut rakennuksesta ennenkö tavarat ovat oikealla omistajallaan. Lupasin Facebookissa polttaa sen mestan maan tasalle ja kaikki teinihuorat sen mukana. Sinä horo joka ne tavarat veit; In your fucking ugly face, poliisilla on puhelimen IMEI-koodi ja he sulkevat sen. Me jäljitetään sut bitch. Jos puhelimesta ei ole minulle iloa, ei ole kenellekkään muulle. Kyllä on varsinainen harakka ollut kyseessä, kun lumia kelpaa mutta Canonin 16mpx -kamera ei. Olen alakuloinen. Oloni on kuin raiskatulla. Minun hekilökohtaisiin tavaroihini on koskettu, henkilötietoni ovat nyt jonkun muunkin tiedossa, vähäiset rahani on viety... Tämän maksimaalisemmaksi ei vitutus varmaan nouse. Viikonlopun painoin töitä asiakaskohteessa jotta saan muuta ajateltavaa ja paneeliseinä on nyt valmis. Olen tyytyväinen, mutten osaa iloita. Oli meillä onneksi perjantaina hauskaakin...You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. Senssistä on täälläkin huonoja kokemuksia: Oltiin joskus muutama vuos sitten pareittain viettääs iltaa siellä. Hyvin laittauduttu omien miestemme iloksi. No siinä sitten suomi poppi puolella pistettiin parien tyttöjen kans koreasti tanssijalkaa, kun pari kolme huppareihin ja verkkareihin sonnustautuneet teinit tulee töniin ja haukkuun huoriks meitä. Lopulta se päätyy siihen et mä yritän irrottaa yhtä muijaa kaverini kurkusta ja estää toista ystävääni saamasta turpaansa. Siin vaiheessa, kun omat miehenpuoliskomme tulevat apuun ilmaantuu vartijat (ja niit oli koko ajan 5 ollut niis kattoos meitä ja tätä tilannetta) ja heittää meidät pihalle koska ei osata käyttäytyä.... Anteeksi MITÄ? me ei oltu edes juotu siin vaiheessa ja nää 3 muuta likkaa oli niin kaista kännissä et hyväkun suorassa pysyvät. Joo en jalallanikaan sensiin enää astu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän helvetti niidenkin vartijoiden virka siellä on, kysympä vaan. Joku riot sitä paskapaikkaa vastaan täys nostaa !

      Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.