Tavoitteet, ääripäät, resurssit - Minulla on kaikki

14:23

"Istun sängyn pimeällä puolen ja katson kuinka vain nukut. Mietin kahta meiksi muuttunutta, miten jokaisena päivänä haluan rakastaa sinut ehjäksi. Tuijottaa sinua humalatta. Olla vain sinulle. Kanssasi minä voin paremmin kuin koskaan Internet. Maailmassa on värejä."

Muutto viikko sitten maanantaina sujui paremmin kuin hyvin, lukuunottamatta teknisiä ongelmia sähköjen ja internetin kanssa. Tiistaina puoliltapäivin saimme sähköt ja tänään, viikkoa myöhemmin kaiffari kävi asentamassa netin jossa oli jotain vikaa heidän päässään.


Uuden asunnon ultimaattisia ominaisuuksia

  • Suihkussa täydellinen teline oluelle ja muutoinkin utopistinen fancy suihkusysteemi (Hetken kesti etsiä mistä se vesi oikein vaihdetaan hanasta suihkuun)
  • Sauna ! ja lattialämmitys
  • Sulakkeen palaessa ei sulaketta tarvitse vaihtaa vaan napsauttaa vain nappula ylös sähköpääkeskuksesta ja taas toimii 
  • Lasitettu koko huoneiston levyinen parveke 
  • Astianpesukone 
  • Keraamisen kosketusnäytöllisen lieden lisäksi on liesituuletin, jollaista ei edellisessä asunnossani ollut lainkaan 

Viime perjantaina, eli ensimmäisenä perjantaina täällä ollessamme lasten mehuhetki päättyi ikävästi, musta enkeli kun vei päivänsankarin - Olimme menossa nukkumaan kun hälytysajoneuvojen valot näkyivät verhojen läpi. Vastapäisen kerrostalon pihassa oli joukko nuoria, ainakin kuusi hälytysajoneuvoa ja mediheli pörräsi talojen yllä. Ensin kaikilla tuntui olevan kova kiire, mutta yht'äkkiä kiire lakkasi. Maassa maannut nuori kärrättiin lanssiin valkoisen peitteen alla ja joku nainen huusi epätoivoisena. Uskoisin tupareiden loppuneen ikävästi mahdollisesti puukotukseen ja sittemmin uhrin menehtymiseen. Aamulla joku tuli kuvaamaan rikospaikkaa.
Iloisempiin asioihin, toivoen ettei omat tupaantuliaisemme lopu samaan tulokseen... Mitäkö tässä nyt on sitten viikon radiohiljaisuuden aikana tehty muuttolaatikoiden purkamisen lisäksi ? Olimme Sotkassa katsomassa ruokapöytää mutta sen lisäksi mukaan lähti aivan upouusi jenkkisänky. Meidän piti ostaa vain uusi petauspatja vanhaan romahtamaisillaan olevaan sänkyyni, mutta se olisi maksanut jo about 300,- ja saimme koko uuden sängyn hintaan 500,- vanhat sängyt poisvietynä. Niitä odotellessa maanantaihin. Sauli on jäänyt GTA-leskeksi löytäessäni uudelleen pelien ihmeellisen maailman ja mitä nyt sitten pelailuiltani olen ehtinyt myös koulussa ja sisustusmessuilla käymään. Eilen värjäsin ystävättäreni hiukset alkoholipitoisia nautintoaineita vastaan.
Oma hiusprojektini jatkuu edelleen. Tulin siihen tulokseen että värinpoistojen vuoksi hiusteni latvat ovat yksinkertaisesti niin huonossa kunnossa ettei hius ota enää lainkaan väriä sisäänsä. Suoritan nyt tehohoitoa niille parin viikon ajan ja katsotaan sitten uudelleen. Palataan asiaan viimeistään maanantaina (Toivottavasti jo aiemmin) ehkäpä asuntokuvien merkeissä. Over and out.

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.