A fat little red faget hangin' from a tree

01:37

Corey Taylor: X-M@$ (Ehkä maailman paras joululaulu ikinä)

"If I ain't drunk then it ain't Christmas, you know where to stick those jingle bells.
  If I ain't hammered it ain't hanukkah, and all you motherfuckers go to hell.
  If I ain't cockeyed then it Kwanzaa, joy to the world and jack and coke.
  If I ain't drunk then it ain't Christmas, 'cause I never anything but broke..."

Aloin tässä oluen äärellä miettiä yleispätevästi joulua ja tulin siihen tulokseen, että tähän jouluun on mahtunut paljon. Olin viikonloppuna maalla Urjalassa leikkimässä kanoilla ja palattuani sieltä lähdimme takaisin maalle Orivedelle. Paikallisessa uskottelimme eräälle ennustajaeukolle että ystäväni on Zeuksen poika ja tapasin vanhoja tuttuja. On se hyvä että Oriveden ent. 'yökerho' Liibalaaba on jälleen oma vanha upea itsensä - Pub Hopeakenkä... Viihdyn niin paljon enemmän pubeissa. Aattoaamupalakinkun jälkeen suuntasimme maalle numero kolme, Hämeenkyröön. Hymähtelin itsekseni takapenkillä ajaessamme keskustan katuja ja muistellessani silloisen M-realin vartijoiden härnäämistä ja yleisesti rebel-vuosia siellä. Joulu oli oikein perinteinen ja lämmin. Hämmennyin siitä kuinka kiltti olin ollut tänävuonna, kun istuin lahjavuoren alla sohvalla haukkomassa henkeäni. Meinasin syödä itseni hengiltä, sillä ainakin kuumeinen olo valtasi pääni iltaa kohden. Kaksi täysin erilaista joulua kahden vuorokauden sisään enkä tiedä kumpi oli parempi... Toinen kotikonnuilla humalassa ystävien ja perheen kera kuten olen jouluni tottunut viettämään, vai lämmin sukujuhla täysin selvinpäin. Siitä tulikin mieleeni - Sain tänään casuaalit jouluntoivotukset ystävältäni puhelimitse ja päädyimme keskustelemaan juurikin siitä kun otetaan alkoholia jouluna. Monen mielipide asiasta on se, että eihän jouluna saa ottaa tippaakaan. Tulimme siihen tulokseen että juuri silloinhan alkoholi on ongelma, jos sitä ei voida ottaa hillitysti esimerkiksi juurikin tällaisissa perhejuhlissa. Mielestäni lasillinen punkkua kuuluu jouluun... Onhan se punaista ja lämmittää. 


"Parisuhde on liian pitkällä silloin kun mennään sukulaisiin..."
Jouluna kuultua 

You Might Also Like

4 kommentti(a)

 1. Ei todellakaan ole liian vanhanaikaista ostaa lautapelejä! Niistä avautuu täysin uusi maailma lisäosineen ja puhepeleineen, englanninkielisine peleineen ja vaikka mitä.. Monopoly toki on tuuriklassikko, mutta anyway. :) Sounds like a good Christmas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monopoly on ainoo mitä osaan pelata !

   Poista
 2. Mä sain joululahjaksi Iknow -pelin. Se oli tuossa lähi-Sittarissa tarjouksessa 20e ja sanoin miehelle, että toi ois kiva. Mä tykkään lautapeleistä, mutta harmittaa ettei tavallisissa kaupoissa ole juurikaan aikuisille mitään pelejä. Lähinnä just vaan Monopoly ja Triwial pursuit. Molemmat kyllä kivoja pelejä. Itsellä on pari versiota Monopolysta.

  Masterchef Suomi kiinnostais tällä hetkellä ja yksi elokuva-aiheinen peli. Toki joissain erikoisliikkeeissäkin voi olla aikuisille tai netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on unohtanu kunnon vanhat seurapelit kun on kaikenmaailman konsolit... Rakastan korttipelejä !

   Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.