Eniten vituttaa: Mansen sosiaalitoimi ja teknologian kehitys

22:45

Pieni tauko pakkaamisesta antaa tilaa kuulumisten päivittämiselle. Vihaan epätietoisuutta ja huonoa tuuriani. Minun oli määrä hakea avaimet uuteen asuntoon keskiviikkona, koska isännöitsijätoimisto ei ole auki tietenkään näin helatorstaina, mutta ei myöskään huomenna perjantaina, joten oli viimeinen mahdollisuus hakea avaimet kun muuton piti olla sunnuntaina. Piti. Palataanpa hieman taaksepäin... Puhelimeni hajosi tiistaina... Lumia 620 tippui lattialle, näyttö halkesi ja mikään, ei mikään toiminut enää. Osoitteet, puhelinnumerot ja muu info avaimien hausta oli tekstiviestiä puhelimen muistissa. Vaihdoin väliaikaisesti aiempaan käytössä olleeseen puhelimeeni, Nokian 7373, jossa akku loppuu kun siihen tulee tekstiviesti, vaikka se on jatkuvasti laturissa. Sosiaalitoimen päätös ei ollut vielä saapunut vaikka se oli ollut käsittelyssä jo kymmenen päivää, mutta neljän puhelun jälkeen löysin oikean henkilön joka osasi kertoa ettei maksusitoumus vuokravakuudesta ole vielä saapunut, joten avaintenhaku ei onnistu, ellei sosiaalitoimi lähetä sähköpostia isännöitsijälle neljään mennessä. Puoli kahdesta kahteen pommitin jatkuvalla syötöllä sosiaalitoimen numeroon, jossa vastaaja kerta toisensa jälkeen ilmoitti että kaikki asiakaspalvelijat ovat varattuja ja että minun pitää odottaa hetki, sitten puhelu katkeaa. Joka vitun ikinen kerta. Kellon lyödessä kaksi, vastaajaviesti vaihtuu "Voit soittaa meille arkisin klo 12-14..." Soittoa takaisin isännöitsijälle, etten saa ketään kiinni. Hän sanoo että ensimmäinen vaihtoehto on hakea avaimet vasta maanantaina ja toinen, että toimitan vakuusmaksun 960€ käteisenä jonnekkin perjantaiksi kello 14. Vuokrasopimuksessa lukee, että jos vuokravakuutta ei ole sovitusti maksettu lauantaihin mennessä, on vuokraisännällä oikeus purkaa sopimus. 

Täytyy varmaan lähettää postissa Tampereen sossuun almanakka, jos heillä ei sellaista ole, sillä jos tilanne olisi se että minulta lähtisi asunto alta sunnuntaina 1.6. niin olisin kadulla tavaroideni kanssa. Saatana.Kiitos Lumian päätähuimaavan kestävyyden, oli minun pakko ostaa uusi puhelin: Samsung Galaxy Trend, koska Android. Elisa Shopitista 99,-. 'Mä ja mun puhelin' -selfie, koska vaihdoin leiriä nokialaisesta vaikka olen aina vannottanut etten Samsungeihin koske, mutta sain kyllä niin tarpeekseni Windows kasista. Ensimmäinen ja viimeinen, lupaan. 

Aivan, tein jotain muutakin yllättävää tänään. Lisäsin ensimmäisen kuvan Instagrammiin!  En vielä tiedä kuinka se toimii, mutta saan varmaan huomenna opastusta asiasta. Eikai se ole yksi niistä paikoista joissa käytetään niitä perkeleen #hashtageja, sillä sinä tapauksessa minun täytyy vakavasti harkita uudelleen tätä ig-juttua... Minun löytää sieltä nickillä demonilesboankka... kai? 

Tai tästä 
Instagram 

Yritin laittaa linkin sivupalkkiinkin, mutten tiedä onnistuinko.

Jesu ja teknologia... Noup.

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.