Kesä - Ohitsemme soljuva yksinkertainen onni

23:55

The Offspring: Why Don't You Get A Job?

Internetin ja aivojen käyttö on jäänyt hyvin vähälle viimeaikoina. Olen pyrkinyt pysymään poissa pienestä, kuumasta asunnostani... +30 ulkona ja vielä lämpimämpi sisällä. Ranta on ollut parempi vaihtoehto ja näytänkin hyvin pitkälti tiikeriltä tällä kirjavalla rusketuksella. Talo oikein hohkaa kuumuutta auringon laskettua, kissan pyydystäessä sisälle eksyneitä sääskiä. Pispalan uittotunneli oli aivan omiaan näillä helteillä nautittuna mansikkajäätelön kera. Nam. 

Lomaa on jäljellä enää kaksi viikkoa ja se herätti minussa ajatuksia. Joku sanoi, että kaiken höpön seassa tääläkin blogissa on jotain nerokasta. Taisin tuhahtaa huvituksesta, sillä ainakaan tänä kesänä en ole tainnut saada mitään nerokasta aikaiseksi, josta kirjoittaa... Lähinnä tappanut aivosolujani juoden olutta uimapatjalla hankkien samalla tehokkaasti melanoomaa, unohtaen täysin luovuuden, tekemisen, opiskelun ja tulevaisuuden. Pääni olisi varmasti räjähtänyt, jossen olisi ottanut rastoja pois... Tuli niistä sellainen aromipesäfiilis.Kävimme viimeviikolla kuvailemassa pitkin Hervantaa ja matkaa kertyikin lähemmäs 10 kilometriä auringon armoilla. Siitä yksi sneak peek, loppuihin palataan myöhemmin. 

You Might Also Like

4 kommentti(a)

 1. Ooh upean näköinen viimeinen kuva! Samoin kuin kaksi muutakin viimeisintä näyttää mielenkiintoisilta. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinen on nopea vedos, jonka sain kuvaajalta vähän mauksi ja toiset on otettu sieltä Pispalan uittotunnelilta :) Voi kun vaan itsellä olisi kunnon vehkeet kuvaamiseen eikä puhelimen kameraa!

   Poista
 2. Hieno banneri ja muutkin kuvat + kirjoitat kivalla tyylillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja kumarran :) Banneriin täytyisi tehdä vähän päivitystä, tuo samahan tuolla on roikkunut jo vuosikaudet.

   Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.