Kämping etc.

08:56

Meni kolme vuotta ennenkuin tajusin ettei Tampereella ole sähkölankoja, ja tästä eteenpäin ajattelinkin määritellä kaupungin ja landen sen mukaan. Laukaassa on varmasti sähkölangat ja sinne olenkin suuntaamassa ensi kuun alusta katsomaan yhtä pientä otusta. Koiran hoitaminen, kotisivut, miljoona eri blogia ja omat - sekä opiskelujen projektit pitävät minut kiireisenä.
"Joo, no mun elämä on niin hektistä et vaihdan sieni-

mettältä avaruussukkulaan niin nopsaan et aasi hukkuu..."
Viikonlopun vietin Helsingissä tarkoituksenani nollata ja käydä Habitaressa. Viimeksi yöpyessäni siellä ei Stadi tehnyt vaikutusta, kun kaikki Korkeasaaren eläimet olivat nukkumassa, aloittelupaikkoja ja K18-mestoja ei ollut lainkaan keskustassa, opastuskyltit oli kuinka sattuu, kahdesta Long islandista sai maksaa 24 euroa ja musiikki oli paskaa (Ei sillä että musiikki olisi ollut tällä kertaa yhtään sen parempaa, genre vaan vaihtui). Hotellissa, Sokos Presidentissä, ei sillä kertaa ollut valittamista, mutta nyt kyllä jätti Hotel Kämp lähtemättömät jäljet...


Muutamia juttuja mihin ei viiden tähden hotellissa odottaisi törmäävänsä:
  • Käytävän matto on järkyttävässä kunnossa
  • Ensimmäisen huoneen lukko ei toimi, saamme toisen huoneen
  • Vaatekaapin valo sammuu, kun oven avaa ja syttyy kun oven sulkee
  • Baarikaappi on toisen kaapin sisällä, niin että tarvitsee avata molemmat kaapin ovet, että saa baarikaapin auki
  • Baarikaapissa on yksi Heineken, loput Lapin kultaa
  • Kylpyhuoneen peilin vieressä oleva pistoke ei toimi, joten joudun kihartamaan hiukseni sokkona
  • Kylpyhuoneessa ei ole roskista, eikä arkkitehdillä minkäännäköistä tyylitajuaOstin uuden puhelimen kyllästyttyäni edellisen Samsung Galaxy Trend Plussan hitauteen. S4 + 4G on ollut kaikkea mitä osasin toivoa, lukuunottamatta sitä ettei liittymässäni ole 4G:tä (Asialle täytyisi ehkä tehdä jotain). Uuden puhelimen 13mpxl:n kamera säästi minut erillisen kameran ostamiselta, sillä voisin veikata ettei alle 300 euron saa sellaista kameraa, joka päihittää tuon. Kokoon on tottuminen, sillä uusi puhelin on reilusti sentin pidempi ja lähes sentin leveämpikin kuin edellinen, mutta sentään ohuempi.


Tulin kirjoittamaan kaikesta muusta kuin sähkölangoista, Helsingin hotelleista ja uudesta puhelimestani, mutta tämä taitaa olla jo sellainen sekametelisoppa ettei tilaa syvällisyydelle jäänyt.Tänään saan tietää lisää tatuointini korjaamisesta!

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.