Lockster - Iloisia uutisia takkutukille sun muille vaan solmussa oleville

12:26


Pieni hippi minussa kukkalaukku olallaan nostaa päätään jälleen kevään auringonsäteissä ja antaa approval-tarran eräälle nuorelle lahjakkuudelle. Ystäväni, myöskin oman elämänsä taiteilija ja käsityön harrastaja on aloittanut toiminnan rastapidennysten, -korujen ja asusteiden parissa. Itse Locksteri, Jenni, on sydämellinen ja rento takkutukka, jolla omat rastat on olleet päässä reilun neljä vuotta.


Locksterilta saa aitohiusrastapidennyksiä, itsekiinnitettäväksi, aina 35cm pituisiksi asti, ja mahdollisesti pidempiäkin jos luonto antaa myöden. Jos hinnastosta ei löydy haluttua paksuutta tai pituutta, tekevät he myös kustomikokoisia takkuja. Lockster tilaa hiukset Kiinasta, tukusta, jonka eettiset arvot ovat kohdallaan. Hiuksen saapuessa heille, sen kunto tarkastetaan. Locksit tehdään pääosin virkkuukoukulla ja käsin, ne on täysin värjättävissä, käsiteltävissä eivätkä vaadi erityishoitoa.  

Tällä hetkellä pidennysten lisäksi he myyvät rastakoruja. Valikoimaan on tulossa mm. venytyskoruja, vaatteita, seinäkankaita sekä painettuja julisteita itse Locksterin digitaalisesta taiteesta. Toiveet tuotevalikoiman suhteen ovat enemmän kuin tervetulleita ja mukaan toimintaan halutaan kaikenlaisia käsityöntekijöitä, jotka voisivat myydä tuotteitaan heidän kauttaan. Tuotot saisi pitää itse postikuluja myöden, sillä tärkeintä on tarjota kanava myydä omia tuotteitaan sekä levittää sanomaa.

Lockster on myös mukana Kosmos Festivaaleilla 10.-12.7. Ristiinassa, ja ovatkin kyselleet myyntipaikkaa basaarilla. Pidetään peukkuja! Toistaiseksi tilauksen voi tehdä lähettämällä heille Facebookin kautta yksityisviestin tai sähköpostia osoitteeseen lockster@varnadesign.fi. 


Locksterin Facebookin tästä!
You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.