Syksy tuo tullessaan

10:47

Sinne meni se hippikesä... Lehdet kellastuvat, puut menettää pian vaatteensa ja kuntonyrkkeilyn syyskausikin on täälä. Koiran tassut tömisevät metsän märkää maata vasten juostessamme pakoon arkea. 

Pari viikonloppua takaperin Lielahden kartano avautui yleisölle kun SWÄG, tamperelainen uuden musiikin ja visuaalisen taiteen kulttuuriyhdistys järjesti siellä bileet. Pitkään suljettuna olleen tehdasalueen miljöö oli upea ja näkymä Näsijärvelle henkeäsalpaava. Tampereen urbaanien seikkailujen vanha Tulitikkutehdaskin on pian mennyttä, kun paikalle kaavaillaan seniorikorttelia. Niin se kaupunki vaan muuttuu ja me sen mukana.

Alla aitoa kuvamateriaalia siitä, millä lapsia pelotellaan tatuoinneista. Viivakoodin otin täytettyäni 18 - Idea 5/5, toteutus humalainen. Peittokuvan taisin ottaa viimevuonna - Idea 6/5, toteutus rangaistusvaatimus. Kiitos kuitenkin ihanan ystävättäreni joka liikettään pitää Ylöjärvellä, on händy jo sidettävän näköinen. Jos pilalle menneestä tatuoinnista on paha mieli näin vielä vuodenkin jälkeen, niin ei auta kuin ottaa uusi. Toivon että huomisen session aikana tehty tuotos vie huomiota amputaatiokunnossa olevasta alueesta kyynerpään alapuolella ja kun joku sen vielä huomaa, niin tungen treenattua olkapäätä naamaan ja sanon että "No mutta katsoppas tätä!"

Syksyn ensimmäisenä aamuna
                  linnut ovat sekaisin ja

Taivas liian matalalla.

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.