Tyttöjen juttuja

19:26

Otin ensimmäiset geelikynteni kuukausi sitten kun kävi säkä ja sain ne ilmaiseksi harjoittelutyönä. Olen aina ollut sitä mieltä että kanat on vähän typeriä ja tyttöjenjutut syvältä, mutta heti sen alkujärkytyksen jälkeen olin myyty. Jouduin opettelemaan käyttämään puhelinta uudelleen ja opin avaamaan alusvaatelaatikkoni käyttäen ruuvia, jota sitäkään ongelmaa ei olisi ollut jos en olisi lipaston entisöinnin yhteydessä vain lakaissut vetimien ostoa to do -listan jatkoksi.

Kuntonyrkkeilyn ja puusepänhommien kannalta nämä eivät toki ole käytännölliset, mutta hanskat, kussakin omanlaisensa pelastavat tilanteen aika pitkälti. Javisst, aloitin opiskelut sisustuspuusepäksi yritystoiminnan rinnalla, palataan siihen myöhemmin.

Ja ei muuten sitten tule pureskeltua kynsiä edes vahingossa. Sunnuntaina kävin vielä huollossa ja sain aivan ihanat koristelut vielä kaupan päälle. Harjoittelutyö? Pyh, olet valmis! "En mä tällaisista mitään maksaisi" sanoin kynsiä tehneelle Elinalle ensimmäisellä tapaamisella, mutta nyt mietin, osaanko olla enää ilman nyt kun meidän diili on loppu. Vaikka istuisin pieruverkkareissa sohvalla 38 asteen kuumeessa, niinkuin viimeisen viikon, niin huolitellut naiselliset kynnet saa senkin ihmisraunion näyttämään edes vähän kuninkaalliselta.
Elina aloittaa Studio Rosessa Tampereen Ratinanrannassa ensiviikolla! Uudet kynnet 65€ ja huolto 50€.

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.