Ohimennen

08:02

Olin olevinani niin mukavuudenhaluinen aikoinaan. Nyt olen ollut lähestulkoon perjantaista saakka tienpäällä. Viikonlopun vietin Joensuussa ja palattuani sieltä sunnuntai-iltana raukean onnellisena, olen lähinnä käynyt kotona nukkumassa tyydyttämättömän vähän. Linja-auto lähtee joka aamu seitsemältä ja saan kengät pois jalastani vasta iltayhdentoista aikoihin. Tätäkin kirjoitan bussissa samalla kun levitän maskaraa kuiviin silmiini ja täytän kalenteriani.

Opinnot, kaksion sisustusprojekti, koira, muutto sekä kuntonyrkkeily... Kaikki asioita joista pidän, mutta tuntuu kuin kulkisin suurimman osan ajastani autopilotilla. Eilen unohdin kotiavaimet sisälle ja ruuat yöksi pöydälle, joita minulla oli aikaa syödä vasta iltayhdeksältä. Spotifyn soittolista on tullut jo liiankin tutuksi ja selkäni vihoittelee liiasta julkisissa istumisesta. Poikaystäväänikin moikkaan vain ohimennen. 

Se on kiire joka tekee minusta hajamielisen, joten jos joskus maito löytyy mikrosta ja kissanhiekan tilalla on koiranruokaa, niin palaute muuhun osoitteeseen.


You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.