Maalausproggis, Asta Rakentaja -arvonnan tulokset ja takaisin juurille

20:27

Viikonlopun aikana tapahtui tapetinpoisto- ja maalausproggis meillä kotosalla. Vanhan kellertävän tapetin alta paljastui rosoinen betoniseinä, jonka maalasimme puhtaan valkoiseksi. Viimeistelemätön industrial-henki ja hallittu kaaos kuvaavat hyvin mieltymyksiäni oman kotini sisustuksen suhteen. 

Asta Rakentaja + Sisustus 2016 liput on arvottu ja voittajille on laitettu sähköpostia. Jos siis osallistuit, niin katsahdahan meiliisi!

! Revanssian blogin juttuja ei enää tulevaisuudessa tule juuri näkymään täällä Kylänmahti -blogissa, koska minusta tuntuu etten tarjoa seuraajilleni enää sitä minkä vuoksi olette tänne tulleet. Tämä blogi on aina ollut rehellistä lifestyleä, rujoa sarkasmia, matkan varrella mieleen juolahtaneita ajatuksia ja oikeaa elämää, ennemmän kuin kauniita astioita ja maton alle pyyhittyjä pölyjä. Pyrin pitämään työn ja huvini erillään, elikkäs kaikki sisustuksesta kiinnostuneet nyt Revanssian uuteen blogiin tästä. Voit jäädä seurailemaan sitä Google-tunnuksilla tai sähköpostitse. Kylänmahti -blogissa palataan nyt ruotuun, jätetään aina puolet kahvista juomatta ja jos siltä tuntuu, voidaan toisinaan mennä villasukat jalassa nukkumaan olohuoneen pöydän alle.

You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.