Rappioromantiikkaa arkiaamuissa

11:38

Eräänä aamuna herätessäni aivan liian aikaisin ja uneksittuani jälleen painajaisia, en voinut olla huomaamatta kuinka kaunis päivä siitä olikaan tuloillaan. Rappioromanttisesti jaksoin sentään avata sälekaihtimet seuratakseni puiden takaa nousevaa aurinkoa lumisateiseen arkipäivään. Saatoin juoda kupin kahvia ja miettiä kuinka paljon olenkaan jättänyt kirjoittamatta. On turhaa lähteä ynnäämään tähän kuukausien takaisia asioita, joten aloitan kertomukseni tästä päivästä. 

Olen viikon lomalla, kuumeisena mutta tyytyväisenä. Ostin juuri liput ehkä kesän parhaaseen tapahtumaan, Kosmosfestareille. Kahvini on jälleen jäähtynyt kupin pohjalle ja uhrasin ajatuksen myös yritykselleni, jonka vuosipäivää en edes muistanut helmikuun alussa. Minunkin vuosipäiväni lähestyy ja se vähän pelottaa, sillä kissani Herra Matikainen on lähdössä pian syntymäpäiväni jälkeen uuteen kotiin, jossa sen ei tarvitse stressata jaetusta huomiosta. Tasan kolme vuotta sain nauttia pienen seurasta, mutta näin on vaan parempi persoonalle, joka ei viihdy muiden eläinten seurassa. 

Ajatuksenjuoksuni on näemmä nauttinut taas pari kuppia liikaa kahvia. Se mitä tulin pohtimaan tänne, oli se, kun myöhemmin tuona päivänä seisoin ikkunan edessä mieheni pitäessään minua syleilyssään ja katsellessamme oranssia maisemaa, jossa auringonvalon siivittämät lumihiutaleet leijailivat hiljaksiin... Se päivä oli kuin vaaleanpunainen talo keskellä harmaata Epilää. En voinut kuin miettiä, että ehkä se kaikista hirveinkin paska on kuitenkin ihan jees.


You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.