Ihana, kamala kevät

21:34

Kevät on muutoksen aikaa ja tämä yksilö onkin ollut edeltäjiään erilainen. Allergia. En koskaan ymmärtänyt kun manattiin kevättä ja tuota sen tuomaa riesaa. Tänä keväänä jouduin ostamaan ensimmäistä kertaa allergialääkkeet kolme viikkoa jatkuneen, flunssaksi luulemani, ajanjakson jälkeen. Liekö viisi vuotta sitten maalta kaupunkiin muuttamiseni tehnyt tehtävänsä. Tämän kroonisen nuhan rinnalla on onneksi muitakin asioita... Iloisia sellaisia. Sanoin eräänä päivänä ystävälleni, täysin vilpittömästi ja innoissani, että töissä on kivaa. 

Pienenä briefinginä tähän väliin on syytä kertoa, että olen ollut tämän kevään suorittamassa palvelun tuottamisen työssäoppimisjaksoa sisustuspuusepänopinnoista erään toiminnallisten pintamateriaalien maahantuojan uusia tiloja remontoiden sekä auttaen yrityksen muissa askareissa. Tila on kolmen eri yrityksen toimisto, jonka ilmapiiri on rento ja inspiroiva ja jota osana on ilo olla. 

Toki pidän omasta työstäni itseni alaisena, mutta sekin työ käy kovin yksinäiseksi, pyörittelee sitä sitten värilastuja kotitoimistossa tai koodinpätkiä Decoblogeissa.  Ennen töihinlähtöä olen saattanut hymyillä naapurille, ehtiä täyttää tiskikoneen ja pedata sängyn, sekä suukottaa koiraani kertoen sille milloin palaan. Olen kuunnellut sellaista hyvän mielen musiikkia ja huomannut puiden kukkivan Mansen muuten niin harmaalla keskustorilla. Olen saanut olohuoneen keltaiset tapetit vaihdettua puhtaan valkoiseen maaliin ja kalpean ihoni kauniiseen rusketukseen. Olen viettänyt aikaa ulkona ja kerännyt leikkokukkia. Minulla on niin paljon kerrottavaa, mutta en saa aikaiseksi elvyttää tämän blogin uutisvirtaa.

Koira haukottelee sylissäni ja kärsin alkavasta migreenistä kaiken tämän konemusiikin pauhatessa. Kesäloma, jos yrittäjä voi sitä sellaiseksi kutsua, häämöttää vajaan kahden viikon päässä. Tiputtelen teille taas paloja elämästäni... Hitaasti, mutta varmasti.


You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.