Ensimmäinen päiväni laboratoriorottana

12:20Ilmoittauduin taannoin mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään Acetium-imeskelytabletin vaikutusta tupakasta vieroittautumiseen. Olen tupakoinut pikkulikasta saakka. Vuosi tai kaksi sitten ostin Allen Carrin Stumppaa tähän -kirjan ystävieni suosittelemana, mutta ajatus tupakoinnin lopettamisesta on hirvittänyt niin paljon, etten ole sitä raaskinut edes avata.


Acetium imeskelytableteilla ei ole mitään tekemistä markettien korvaavien nikotiinivalmisteiden kanssa. Miten ne sitten toimivat? Tupakan palaessa syntyy asetaldehydiä, jonka kansainvälinen syöväntutkimuslaitos IARC (International Agency for Research on Cancer) on luokitellut radonin ja asbestin tapaan ryhmän I karsinogeeniseksi aineeksi ja se lisää nikotiinin riippuvuutta aiheuttavaa vaikutusta. Imeskelytabletit sisältävät L-kysteiiniä, joka on luonnollinen aminohappo. L-kysteiini sitoo asetaldehydin tehokkaasti syljestä ja muodostaa siitä vaarattoman yhdisteen, joka poistuu elimistöstä luonnollisesti. L-kysteiini poistaa yli 90 % tupakoinnin aikana sylkeen liukenevasta asetaldehydistä.Acetiumin käyttöä on jo aiemmin tutkittu apuna tupakoinnin lopettamiseen, mutta näyttöä ei ollut tarpeeksi. Se on reseptivapaa luonnollinen tuote, jolla ei ole todettu minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Tabletti ihmeskellään aina tupakoinnin yhteydessä ja sen maku on verrattavissa mihin tahansa ksylitol-tablettiin. Imeskelen näitä nyt puolen vuoden ajan ja pidän kirjaa tupakoimisestani. Pidä sä peukkuja mulle!You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. Ehdottomasti haluan sit tietää miten toi on oikeen toiminut. Varmasti on myös paljon ihmisestä ja asenteesta kiinni, mutta kuitenkin. :)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.