Kosmos Festival 2016

14:58


Kosmos Festival... Se on enemmänkin mielentila kuin tapahtuma. Sitä astuu sellaiseen mielikuvitusmaailman josta on vain lukenut lastensaduissa. Tuntemattomat hymyilevät toisilleen ja ympärillä on pelkkää kauneutta silmänkantamattomiin. Lukuunottamatta leirintäalueen ampiaisinvaasiota viikonloppu oli lyhyyttään vaille täydellinen. Viimevuotta vielä upeammat decot saivat pienen ihmisen pään ihan pyörälle. Tänävuonna tein fiksun päätöksen ja rehellisesti ostin lipun festareille. Vapaaehtoistyö Koswitchissä oli viimevuonna mahtava kokemus, mutta kaiken sen hakkeenlapioinnin jälkeen olin niin väsynyt että käytännössä nukuin bileiden ohi.

Kuvittele olevasi paikassa jossa kävelee jatkuvasti vastaan tuttuja hymy huulillaan, tai tuttujen tuttuja jotka hymyilevät vaikka eivät sinua tunnekkaan. Kuvittele että värivalot suojaavat matkaasi pimeällä tiellä pehmeän basson täristäessä maata jalkojesi alla. Kuvittele että olet metsässä, joka on kuin suuri juhlasali ilman seiniä. Voit tanssia tiesi Vortexilta rantaan eikä mikään ole tielläsi.


You Might Also Like

8 kommentti(a)

 1. Ihania kuvia! <3 Kosmos olisi kyllä tosi houkutteleva tapahtuma, jos en olisi kuullut ihan liikaa epäilyttäviä huumeongelmajuttuja sieltä. Jos jonain vuonna tapahtuma oikeasti linjaisi nollatoleranssin laittomille huumausaineille ja siitä oikeasti pidettäisiin kiinni, tulisin riemulla sekaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)

   Ongelmista en tiedä, mutta hyvin rauhallinen ja solidaarinen meininki oli koko viikonlopun, ja näitä tapauksia varten Kosmoksessa toimii esimerkiksi Kotilo. Poliisin mukaan festivaali ei kuitenkaan aiheuttanut käytännössä yhtään hälytystehtäviä toisin kuin festarit yleensä ja virkavalta oli läsnä kyllä tapahtumassa, en usko että huumeiden käyttö on sen hyväksyttävämpää Kosmoksessa kuin missään muuallakaan.

   Sekaan vaan! :)

   Poista
  2. Kuulostaa kyllä mukavalta. Plussaa virkavallan läsnäolosta, siitä tulee aina jotenkin turvallisempi olo. Pitänee harkita ensi vuonna! :)

   Poista
  3. Älä tule psykedeelisen musiikin festareille jos olet huumevastainen.

   Poista
  4. Pysy vain kotona :) psyke festareilla on 0 toleranssi sokeuden ja tyhmyyden suhteen. Vähemmän tuolla on häiriköitä kuin lauantai iltana lähipubissasi

   Poista
 2. Moi. Etsin inspiraatiota. Kiva kuulla sun kokemuksista. Kuukauden rahat pitäisi säästää ruokaelämyksiä varten. 2016 tulin ilman rahaa ja telttaa. Säälittävää..

  VastaaPoista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.