Pieni suuri hiuspostaus

16:01

Täytyy myöntää kaltoinkohdelleeni hiuksiani niin kauan kuin olen niitä jollain tavalla kohdellut. Teini-iän mustasta ollaan tultu pitkä ja kirjava matka, vaikka edelleen vannon värjääväni hiukseni takaisin jos ne koskaan kasvavat pitkiksi. Viimeisin sivuvärjäyskokeiluni on vihdoin saavuttanut sellaisia tuloksia että voin sanoa olevani tyytyväinen. Tummanruskea/vaaleanpunainen yhdistelmässä, ja mitä kaikkea muuta se ehtikään siinä välissä olla, oli vähän turhan jyrkkä kontrasti. Tukka näytti oikeastaan hyvältä tasan kiinni. Nyt tummaa on vaalennettu ammattilaisen käsittelyssä Day Spa Studio Feel It:ssä, koko kuontaloa on sävytetty mahdollisimman kylmäksi ja löydän hiuksista joka päivä uusia vivahteita joista pidän.

En ole koskaan ominpäin saanut vaalennettua hiustani sitä lämpimän keltaista pidemmälle. Tuo ikuinen perkele, punapigmentti on vahva minussa. Hopeashampoot ja kaikenmaailman sävytteet on meikäläiselle askel tuntemattomaan. Erityisen tyytyväinen olen vaaleamman osan juureen, joka on sävytetty oman hiusvärini mukaan hyvin kylmäksi ruskeaksi ja liukuvärjäytyy siitä helmen vaaleanpunaiseksi. Täsmäaseena kylmän sävyn ylläpitämiseksi hain Prisman hyllystä entten tentten -menetelmällä ensimmäisen hopeashampoon joka käteen tarttui ja pallottelin hetken platinan ja helmensävyisen color maskin välillä. Latvalla taas on jotain omaansa meneillään, sillä kylpyhuoneen peili heijastelee takaisin jopa vihreän sävyjä, ilmeisesti liiallisenkin hopeashampoon käytöstä(?) Kuinka näitä naisten tuotteita ajetaan? Jos tässä nyt jossitellaan, niin ehkä se helmensävyinen olisi kuitenkin pelastanut tämän tilanteen.

Locksterilla joka kerta kiinnittäessäni asiakkaille kuiturastoja, iskee aivan suunnaton takkukateus. Kuitenkin käytettyäni juuri 120€ lahjakortin kampaamoon, koen ristiriitaisia fiiliksiä siitä haluanko nyt peittää tämän viisi tuntia kestäneen, jopa onnistuneen sävytysprojektin noilla oi, niin jumalaisilla hiuskuiduilla, joiden nimeen vannon yhtälailla kuin  mustan värin.

Huomaa aikaleima


Ennen ja jälkeen vaalennuksen

At the moment
You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.