Tatuointihypetystä ja hipsterkahviloita

21:50

Voitin Below Zeron Instagram-jouluskabassa tatuointilahjakortin ja ensiviikolla olisikin aika istua piinapenkkiin lahjakkaan Albanin neulan alle. Moni on tulevaa ihotaidetta nähnyt täälä blogissa aiemminkin joissain sisustuspostauksissa, kun olohuoneemme seinää on koristanut suuri maalaus H. R. Gigerin työstä "Birth Machine" - Läpileikkaus pistoolista, jossa luotien tilalla istuu pieniä hahmoja aseet käsissään. Alkujaan teos on ottanut kantaa jatkuvasti kasvavaan liikakansoitukseen, mutta sillä on minulle henkilökohtaisempikin merkitys; Minä en halua lapsia. Teosta voi tulkita monella tavalla - Jotkut ajattelevat sen kertovan sotilaiden syntymisestä ihmisten sijaan, jotkut taas traumaattisen syntymän psykologisesta vaikutuksesta. Tarvitseeko tatuoinnilla välttämättä olla tarina? No, minä nyt kuitenkin kerroin sellaisen. Piirsin teoksen "Bullet babystä" hieman feminiinisemmän luonnoksen. Odotan innolla tulevaa viikkoa ja olen jälleen hieman lähempänä kyynärvarteni tatuoinnin unohtamista vaikka tuo pintavikainen raaja mukana roikkuukin. 

Jännitystä lieventääkseni olen käynyt mm. tutustumassa Hämeenkadulle avattuun, Latinoravintolaksi itseään kutsuvaan, hipsterimestaksi nimeämääni kahvila, ravintola, lounge Living Roomiin, josta ystäväni vinkkasi minulle. Avajaiset oli viimeviikon perjantaina ja - Tuomio? Siideri maistuu aina paremmalle (lue: kalliimmalle) pöytiintarjoiltuna omassa kaupunkiolohuoneessa, ilmapiiri oli mukavan chilli ja mikä meikäläisen visuaalisesti kauniita asioita rakastavaa silmää helli, oli paikan yleinen habitus. Nättiä! Pysähdyn mielelläni tänne after workeille tai palaveriin. 

You Might Also Like

2 kommentti(a)

 1. Ihanan erilainen blogi! Tykästyin tosi kovasti :) Tatuointiaihe kuulostaa tosi hyvältä, odotan näkeväni lopputuloksen :) Jään seurailemaan :)

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa että viihdyt, tervetuloa seurailemaan satunnaisia jorinoitani ':D

   Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.