Viikon #ootd

21:24

Oon vuosien saatossa rauhoittunut pukeutujana. Teini-iän radikaalit ratkaisut ja värioksennukset ovat jääneet taakse, mutta ovat jättäneet jälkensä tyyliini. Musta on ja pysyy, musta on turvallinen valinta. Suurimman osan viikosta yleensä viettää työvaatteissa, joihin kuuluu maaliset Atexin työhousut, milloin mikäkin nuhruinen paita ja turvakengät, joten ajatusta pukeutumiselle harvoin tulee paljoa uhrattua. Ulkonaliikkumiseen nahkatakki ei näillä pakkasilla ole todellakan fiksu valinta, mutta kun se on niin kovin rakas. Koska asukuvia ei juuri olla nähty täältä blogin puolella, niin päätin napata kiinni ystävättäreni Instagram-haasteesta, jossa kuvataan kunkin päivän asu seitsemän päivän ajalta. Ota haasteesta koppi!

Täytyy sanoa että mun on kyllä pakko olla maailman tylsin pukeutuja. Edelleen suurin osa vaatekaappini sisällöstä tulee kirppareilta. Kirpparihain pahin painajainen ja samaan aikaan unelmien täyttymys on työskennellä kirpputorilla. Työstä tulleet rahat marssivat suoraan takaisin sinne putiikin kassaan. Ei pikavoittoa. 

Perjantain asukuvassa näkyykin oikeaan käteeni hiljattain ottamani uusi tatuointi, josta oli lähikuvaa jo aiemmin. Artistina toimi upea ja lahjakas Henna, joka muuttaakin meille Lockster Dreadshopille ensiviikosta alken. Hennan töihin voit tutustua vaikkapa @hennatattootre:n Instagramissa. Meikäläinen nähdäänkin Locksterin puikoissa sitten ainakin torstait ja perjantait, tervetuloa harjoittelijan penkkiin! Tällä hetkellä harjoitteluhinnat on -50%.
You Might Also Like

2 kommentti(a)

  1. Ihana lukea tämmöistä vähän realistisempaa asupostausta! Mullakin nykyään suurin osa asuista samalla periaatteella. Mustaa, jotain kivoja pieniä yksityiskohtia ja rakkaita luottovaatteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisyyteen on tässä blogissa pyritty jo kauan 😄 Lieköhän vanheneminen vai jatkuva kiire syynä tähän ilmiöön 🤔😄

      Poista

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.