Promohommia ja ruusupensaita

21:14


Kesästä on tulossa ehkä yksi kiireisimmistä. Paljon asioita on muuttumassa ja se kutkuttaa kivasti vatsanpohjassa. Ensinnäkin muutetaan Kalma Dreadsin kanssa isompiin tiloihin! Uus osote on ihan parin oven päässä Satamakatu 26:ssa ja tilaa noin 100 neliötä enemmän. Samalla meidän tarjonta kasvaa yhdellä uudella tatuoijalla ja valikoimaakin tulee lisää. Tulevaisuudessa tarjoamme myös enemmän myyntipaikkoja käsityöläisille pientä kuukausimaksua vastaan ja guest spotteja. Paljon seinien rakentamista ja maalaamista on suunnitteilla ihanissa synkissä väreissä, puhumattakaan ihanista sisustusratkaisuista joita on pyöritelty niin omaksi että asiakkaidenkin iloksi. Avajaisia juhlitaan 16. kesäkuuta klo 12-18 ja luvassa on ainakin erityisvieras, tatuointipuolella walk-in, kivoja takkujuttuja sekä lahjakorttiarvontaa. Musiikista vastaa iki-ihanat RTC:n pojat Mikeison, Escapist, Pootis sekä Bluescreen Brothers. Alkuhuumassa mukana Pahalapsi, Rude Tune Crew, Henna Tattoo ja Nastkat Tattoo.

Mun sivustoilla nähdään paljon juurikin tämänkaltaista mainostamista. En koskaan aiemmin ajatellut sitä, mutta musta todellakin on tullut promoottori. Jäädäkseen. Oon mukana paljon erilaisissa porukoissa ja pelaan yhteen hiileen. Kalmistosta on tullut mulle kun sijaislapsi, RTC:n pojille ja muille tapahtumajärjestäjille oon sellanen karhuemo ja papergirl, joka jakaa hyvää mieltä, tiloja sekä julisteita tost noin, ohimennen. Kai se on markkinointi oman yrittäjyyden myötä kasvanut muhun kiinni. Mä haluan mainostaa tuotteita, porukoita tai mestoja jotka itse approovaan täysillä ja joiden toiminnassa oon itse jollain tavalla messissä. Luxus-merkkejä, vessanraikastimia tai pilipalidieettejä? Ei kiitos.

Kesän suurin urakka pihan kunnostamisen kanssa on pikkuhiljaa aluillaan. Ensimmäisiä vetoja haravalla on tehty ja tontilla on nähty myös laiskoja yrityksiä kaivaa ruusupensaan kilometrien pituisia juuria maasta. Suunnitteilla on parinkymmenen tonnin lasti soraa, bobcat, kokko ja muutama mäyräkoira. Kesäkuntoon 2020? 80-luvulle jääneiden kodinhoito- ja kylpyhuoneen sekä saunan kunnostamisesta olen haaveillut kosteissa unissani viimeaikoina. Se on totta kun sanotaan, ettei omakotitalo ole koskaan valmis. Tein meille eräästä kirpparilta ostetusta tarjottimesta söpön liitutaulun, johon voimme kirjata To do -listaa, mutta olisi pitänyt maalata koko seinä.   


You Might Also Like

0 kommentti(a)

If you’re really a mean person you’re going to come back as a fly and eat poop.