Info


Nimi Jessica, Jesu

Some Aktiivisena Facebookissa ja Instagramissa @kylanmahti


Ikä 22 vuotta


Siviilisääty Naimaton, parisuhteessa since 2014


Paikkakunta 
Tampere

Ammatti Sisustusartesaani, kevytyrittäjä ja Suunnittelutoimisto Revanssian perustaja sekä sisustuspuuseppäopiskelija. Lisäksi kiinnitän kuiturastoja Locksterilla ja teen promohommia Rude Tune Crewlla.Yökerho vai pubi? Pubi. Ei listahittejä, ei pintaliitoporukkaa. Rehellistä rokkia tai vaihtoehtoisesti kunnon konemusiikkia kuten psykeä tai rumpubassoa.


Lempijuoma Kahvin ohella kuiva siideri.


Lempiruoka Kotiruoka tai mozzarella-pizza


Mistä Kylänmahti-blogin nimi tulee? Sivusto kantoi pitkään nimeä Dla’s truth of youth, mutta taannoin sain eräältä huijarifirmalta laskun nimellä Jessica Kylänmahti.


Aloitin bloggaamisen… vuonna 2010, koska vain aikaansaavat ihmiset bloggaavat ja halusin tulla sellaiseksi.


Arvostan muissa ihmisissä… kykyä ottaa muut huomioon kiireenkin keskellä, pieniä arkipäiväisiä hyviä tekoja.Elämäni paras päätös… oli sisustusalalle lähteminen. Jos tässä täytyy koko lopun elämäänsä tehdä töitä, niin on hyvä tehdä jotain mikä ei v*tuta ihan joka päivä.


Outo tapani… Olen jatkuvasti niin outo että se on jo normaalia. Pass.


Pidän itsessäni… Geeneistäni, elämänilosta, sosiaalisuudesta ja huumorintajusta. Toki kaikki kuuntelevat mielestään hyvää musiikkia. Äiteelle kiitos geeneistä!

Vapaa-ajallani… palvelen mopsiani, kuuntelen musiikkia, käyn kuntonyrkkeilyssä ja body pumpissa, siivoan, viihdyn terassilla, piirrän ja maalaan, valokuvaan, prokrastinoin ja vietän aikaa ihmisten kanssa.


Haluaisin oppia… soittamaan kitaraa... Edelleen. Möin jo yhden kitaran motivaationpuutteessa.


Kun kukaan ei näe… kuuntelen Haloo Helsinkiä ja laulan mukana.


10 vuoden kuluttua… en ainakaan ole äiti. Se taitaa olla ainut melko varma asia.

Kylänmahti kertoo rakkaudesta euforiaan, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa hymyillään jokaisen lauseen päätteeksi ihan muuten vaan ja arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa. Kylänmahti on saanut positiivista palautetta inspiroivana ja monipuolisena lifestyleblogina. Olen hauska, ainakin äitini mielestä ja toivon että sinäkin viihdyt.

Ota yhteyttä: 

jessica.kylanlahti@gmail.com